Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PL

Co jest ze mną nie tak?

Polecane posty

Gość PL

Witam, od pół roku zaczynam mieć problemy w relacjach międzyludzkich oraz w okazywaniu emocji. Przejawia się to tym, że nie cieszą mnie podarunki naprawdę znakomite od bliskich, nie chcę tańczyć na imprezach jak kiedyś, a jak już chcę to trafiam na ciągłe odmowy :(, staram się nawiązać jakiś bliższy kontakt z osobami co mało ich nie znam, ale przeważnie otrzymuję ignorancję w stosunku do mojej osoby. Nawet moi najlepsi znajomi już nie chcą się ze mną spotykać. Jeśli chodzi o wygląd to nie jest to problemem, bo jestem zarejestrowany na portalach gdzie się ocenia wygląd itp. i średnią ocen mam bardzo wysoką. Myślę, że problemem może być to, że zdradziła mnie i porzuciła mnie dziewczyna z którą byłem prawie 3 lata. A była to miłość od pierwszego wejrzenie, w dodatku moja pierwsza dziewczyna i miała być ostatnią :(. Miesiąc starałem się ją odzyskać, bez skutku. Oczywiście po dwóch miesiącach jak to większość kobiet po zdradzie, chciała wrócić. Ale ja już na trzeźwo odmówiłem. A wracając do codziennego życia to zdobyłem pracę i łączę ją ze studiami, staram się jak tylko można wychodzić z domu i spotykać się z przyjaciółmi. Mam ich dwóch. Wychodzę na imprezy, ale tam mi się trafia fatalny nastrój. Powiem wręcz, że ostatnio chodzę na 100% trzeźwo i przynajmniej nie jest mi smutno. (Często odzywają się wspomnienia). Najgorsze jest to, że staram się poznawać nowych ludzi i poznać może jakąś dziewczynę z którą może wreszcie będę szczęśliwy (może to jest przyczyna tego stanu). I naprawdę poznałem wiele, głównie bardzo ładne... powiem, że nawet najpiękniejsze jakie widziałem. Ale na związki z takim ciężko jest liczyć, bo nawet jak próbuję coś zdziałać, to raczej jest to jak uderzanie piłką o mur. I mogę liczyć tylko na lekką znajomość. Najbardziej mnie denerwują poradniki na internecie: stosuję się do nich, ładnie się ubieram, już okularów nie noszę tylko soczewki. Nawet taka głupia rzecz jak wybranie się z ładnymi koleżankami, by podnieść swoją ocenę też nie działa... no sam nie wiem, na portalach społecznościowych też mi kiepsko idzie. Kobiety piszą, żeby sie odezwać lub coś. Jak napiszę, to żadnej odpowiedzi. Może powinieniem pisać jak wszyscy "joł, joł, co tam maleńka. Pikne masz oczęta ;*" :/. Co mam zrobić, bo chcę tak jak kiedyś być zadowolonym z życia, i mieć jakiś cel. Bo dla mnie najważniejszym celem jest rodzina, a nie jak do tej pory moim głównem motywatorem do życia jest kariera zawodowa :(.

Gość anooo
Spokojnie, może mam po prostu gorszy czas w życiu, każdy czasem tak ma, to mija, uwierz mi. Powodzenia! :). Nie załamuj się!

Gość anooo
Daj sobie czas, nie napinaj się, powolutku, nie rób nic na siłę, rób to na co masz ochotę i bądź sobą.

Gość PL
Zaczynam się stosować i wreszcie czuję się lepiej od tego czasu :).