Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glupia nie nawidze siebie

czy on w to uwierzy ?

Polecane posty

nie z Arabem, w zyciu bym nie poszla do lozka z ciapatym chujem :O

z nami sie da dyskutowac, ale ty nasze propozycje omijasz a one maja sens niezywyty dzieciaku ;)

Gość koolpppp
autorko. nie mow ze mialas jeszcze okres bo to ohydne. przepros i powiedz, ze wlasnie w trakcie dostalas okres. myslalas ze dostaniesz za dwa dni, ale chyba seks wszystko przyspieszyl. ponarzekaj ze Cie brzuch boli, powiedz, ze Ci glupio i tyle. Uwierzy, nie zna sie na pewno az tak na damskiej fizjonomii. a poza tym to sprobuj moze isc na jakas terapie, pogadac z kims, masz okrutnie zanizone mniemanie o sobie. Ja bym takich rzeczy na najgorszego wroga nie napisala jak Ty dzis na siebie piszesz. Musisz uwierzyc w siebie i nie przejmowac sie glupotami - bo to glupota, smieszna wpadka, z ktorej bedziesz sie smiac za kilka miesiecy z kolezankami od kielicha i takie ublizanie sobie naprawde w niczym Ci nie pomoze. Uwierz w siebie to bedzie Ci latwiej znosic takie przygody, bo pewnie jeszcze nie raz zaliczysz w zyciu jakas wtope - wszystkim sie zdarza. naprawde.

ale to nie przejdzie ze w trakcie dostalam okres :( kilka dni wczesniej tez miala byc akcja ale wtedy naprawde mialam okres i mu to powiedzialam i ze mi sie konczy z 2 dni :O bo tak bylo naprawde. to co ja mam zrobic :(

Gość koolpppp
heh to powiedz "o fak bylam pewna ze sie skonczyl, sorry, jakos Ci to wynagrodze" i unikaj seksu przez jakies 3 tygodnie bo musi sie wszystko wygoic, jak zaraz znowu wskoczysz mu do wyrka to rana moze peknac i znowu bedzie krew.

hmmmm no tak powiem chyba :( nic innego nie da sie wymyslec eh :(

moze byc gorzej jak rozpoiwe to wszystkim :( na razie zyje w nieswiadomosci ale jesli dowiedza sie inni to skoncze ze swoim marnym zywotem :/

Gość koolpppp
lunka :) ja rozumiem ze dziewczyna sie przejela, tylko czemu sie tak za to nienawidzi ? ;) no wtopa wtopa, ale usmiechem da sie wszystko zalatwic. Jak taki fajny jest jak mowisz, to uwierzy. i smiej sie sama z tego i udawaj ze Ci glupio. moze zaproponuj ze przescieradlo upierzesz ;) glowa do gory!!! bedziesz sie z tego smiac!

ludzie maja gorzej niz ty ;f tysiace dzieci umiera z glodu, ludzie sa gwalceni, zabijani. natura niszczy dorobek ludzki. skurwysyny zabijaja bezbronne zwierzeta, nasza planeta jest niszczona. twoj problem przy tym znika

glupio mi dlatego bo zgrywalam wielka cwaniare jaka to ja nie jestem a tu porsze dziewica? i boje sie ze rozpowie wszytkim dookola wtedy bede skonczona i nie bede miala po co zyc :/ ciekawe czy juz powiedzial kumplom ? i dlaczego jeszcze nie przyszedl do mnie :/

kazdy ma swoje problemy dla mnie to koniec swiata to co stalo sie wczoraj... nie wiem jak sobie z tym poradze

powiem mu tak : Hello :) U left your belt yesterday :) ( i dam mu go ) look C. could u give me a favour and dont tell anyone what heppend last nigt? im sorry i dont feel good i thought my period is over :( i hope ur not angry me :( ok i will be back next week now i must go my bro is waiting for me seeu :(

Gość puh
Hihi - dajcie jej spokój. Wyruchana dziewica udająca doświadczoną sukę i rozpaczająca z powodu krwi przy stracie cnoty. To raczej schizofrenia paranoidalna. Qrde, Królewna Śnieżka po siedmiu skrobankach.

jak powiedziec GLUPIO WYSZŁO. po ang

posówał? haha nastepna ynteligentna pff

twoja głupota naprawde nie zna granic:-0 Jestes tak tępa,że az mi w srodku się gotuje jak czytam twoje wypowiedzi.Dałas dupy a teraz ryczysz i robisz z siebie nieudacznice bo poleciała ci krew. Dziewczyno ty sie puknij w głowę,albo do psychiatry idz,bo normalna to ty nie jestes... A słownictwo masz naprawde BARDZO wysoko rozwinięte :DPogratulowac ;)

to wypierdalaj stad jak ci nie pasuje to co pisze pierdolony filemonie.

Gość puh
Nic dziwnego. Od silnych ruchów frykcyjnych nastąpiły nieodwracalne zmiany w - hmmm - mózgu. Nie mów kolesiowi o tej miesiączce. Powiedz mu, że ma czerwoną spermę. Szybciej uwierzy...

on nie jest taki tepy jak ty kretynko,. daruj wiec sobie , i nie wypisuj farmazonow z dupy wzietych

Gość puh
Angellss, a jak sie okaże, że ona dalej jest dziewicą - to co wtedy zrobi???