Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glupia nie nawidze siebie

czy on w to uwierzy ?

Polecane posty

C jest w porzadku, mysle ze wsztstko sobie wyjasnimy :( no wlasnie tym razem jestem pewna ze juz nie. wtedy dziwnie bylo ani nie bolalo ani krwi ale kutasek byl w srodku wiec sama nie wiem ale tamten byl maluszek przy tym wczoraj

"ten chlopak jest mądry bo przynajmniej przeleciał sobie pustą idiotke i u wszystkich zrobi z ciebie k**wiszona" mała poprawka; on z niej nie zrobi kurwiszona, ona jest kurwiszonem :D

ale jestecie zabawne

Gość puh
...no ale obciach jaki. Facet sie nadymał - a tu nic. Może sie koleś załamać. Ej - tytam! - nie pękaj. Nikomu nic nie powie. Ze wstydu

on nie z takich :/ to porzadny facet i to jest najgorsze wstyd mi za siebie :(

wiesz cos w tym stylu.... jestem kurwa i nie zasluguje na nikogo, taka prawda :( i wiem to najbardziej wczoraj ucierpial C. :(

tak, prawda :) a glupsza z minuty na minute. jak ci cos nie pasuje sama wypierdalaj. z wlasnej woli poddalas sie opinii publicznej i teraz masz co chcialas.

tak czy tak zal mi go :( nie chcialam mu tego zrobic :(

za pozno, juz dalas, on sie nie pozbiera juz do konca zycia-jestem pewna :D

a szkoda, pewnie fajny chlopak. zmarnuje sie taki towar :( smutne. wyrzuchana dziewica spieprzyla czyjesc przeznaczenie 😭

Gość puh
Żeby nie było, że jesteśmy okrutni. Królewno Śnieżko, jeśli wzięłaś od niego kasę - to jesteś k**wą. Ale jeśli nie - to tylko suką. Czyli tym, za kogo się podawałaś mu przedtem. Czyli że wyszło jednak na twoje i możesz być dumna. Ale jednak sprawdz - tak na wszelki wypadek - jak to jest z tym twoim dziewictwem...

KAŻDY FACET SIE Z REGUŁY CIESZY JAK TRAFI NA DZIEWICE, WIĘC CO NIBY MU ZROBIŁAŚ STRASZNEGO? PRZYPUSZCZAM ZE ON TERAZ ROZMYŚLA O TYM TAK SAMO JAK TY. JAK JEST PORZĄDNY TO BARDZIEJ SIE TERAZ TOBA PRZEJMUJE

wiecie tak sobie mysle ze nie powinnam sie przejmowac zyje sie raz niedlugo zapomne on zapomni .... :(:( przeciez w koncu to nie koniec swiata :( uzancie mnie pewnie za naprawde ostrego popierdola ale jakis czas temu no z 2 lata temu bylam jeszcze dziewica no i oczywiscie po pijaku wyladowalam w lozku z kolesiem ja juz bylam nietomna ocknelam sie w trakcie tzn zlapalam swiadomosc i wiem ze walil a przymajmniej probowal pchac mi kutasu do drugiej dziury :O gosc z mojego roku potem wstydzilam sie nic nie gadalam z nim matko jak ja cierpialam nadal jak go widze to mi glupio no i nie chce zeby tak bylo teraz :/

no tak ale on nie wiedzial ze jestem dziewica ... on myslal ze niezla ze mnie sucz w lozku :/ a tu prosze ...... i to jest najbardziej glupie i wstyd mi treaz :/ po co ja sie tak zgrywam zawsze :(:(:( udaje kogos kim nie jestem :(:( ale nie potrafie inaczej jestem pusta idiotka nie nawidze siebie

Gość noooooooooooo tak...
A Wy się jeszcze z nią męczycie:D