Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glupia nie nawidze siebie

czy on w to uwierzy ?

Polecane posty

skzoda mi go , bo myslal ze trafil na niezla sztuke chcial sie ostro zabawic a wyszlo jak wyszlo :(:(:( nir wim raczej zadowolony to on nie byl

Gość puh
No - to błona dziewicza w odbycie poszła ci jak nic...

i wstydze sie teraz tam isc do niego , beda jego kumple ni wiem co im nagadal moze nie powinnam isc sam przyjdzie? kurwa !!!!!!!! chce zdechnac :(:(:(

Gość noooooooooooo tak...
To idź najlepiej mu to powiedz, że przepraszasz, że go zawiodłaś, że jest Ci go żal, a nie nam pociskaj takie pierdoły:D W końcu to są Wasze sprawy:P Upsss... chyba już nie tylko:D

jak po angilesku glupio wyszło ?

Gość a mi szkoda najbardziej
ciebie autorko , też miałam ochotę się z ciebie ponapierdalac bo z rozumem się musiałaś minąc na kilometr ale po tym co opisujesz to już ręce opadają , ty się normalnie kurwisz z kim popadnie po pijanemu i największym dramatem jest to że ktoś to rozpowie i będą się śmiac - ja ci powiem tyle - ciesz się że nie natrafiłaś na prawdziwego pojeba bo jużbyś mogła miec dupę w strzępach :O:O Do książek matole a nie do wódki jak pic nie umiesz , ty nawet nie zasługujesz na miano "kobiety"

jak sie moge kurwic z kim popadnie jak wczoraj zostalam rozdziewiczona :O no moze nie wczoraj ale oficjalnie bedzie ze wczoraj :O:O:O

Gość o jacie pierdziele
ty naprawde jestes pojebana, bylas niby dziewicą a chcielas zeby on myslal ze jestes bardzo doswiadczona, poco? gdyby bylo odwrotnie to tak. moze lepiej wstydz sie za to co piszesz na kafe. ps. dla mnie bylo by mile zaskoczenie gdybym pukną znaną dziffke a okazala by sie dziewią.

wiem juz co mu powiem : powiem ze stracilam dziewictwo 2 tyg wczesniej z tym moim chlopakiem ( bo w sumie teraz romansuje z takim jednym) i C o tym wiedzial. wiec tak bedzie dobrze i powiem ze pewnie jeszce wszystko sie dobrze nie wygoilo dlatego taka akcja :(:(

Gość jak tak aaaa
Buhahahaha, wymyślasz coraz zabawniejsze historie:D

hmm to co ta nie przejdzie? kurde co mam powiedziec :/

Gość jak tak aaaa
pisały dziewczyny na początku, a najlepiej prawdę, no chyba, że chcesz wyjść na to totalną idiotkę, choć juz wyszłaś wypisując tu takie głupoty, ale kiedy będziesz wymyślać przed nim kolejne bajki, o wtedy dopiero bedzie miał powód do wyśmiewania się z ciebie... Bo myslisz, ze sie nie zorientowal ze go w butelke zrobiłas...

Gość o jacie pierdziele
powiedz lepiej zy bylas dziewica, bo im wiecej bedziesz motac tym gorzej, i jeszcze zrobisz z siebie puszczalską kolezanke, pogadaj z nim w cztery oczy to ci bedzie lzej na sumieniu,

ale nie moge mu prawdy powiedziec, to nie w chodzi w gre :/ tez wyjde na idiotke :O gdybym przed nim nie udawala wielce doswiadczonej bylo by inaczej :(:O:O:OO a tak :/ powiem mu i tyle uwierzy badz nie, ale sparwa bedzie zamknieta :(

i co powiem mu ze bylam dziewica !!!! jak!!!!! co on sobie pomysli ? :O ze trace cnote z gosciem ktorego znam od tygodnia :O porażka!!! a ten facet naprawde ma poukladane w glowie jest bardzo sdojrzaly na swpj wiek jak ja moglam mu to zrobic, mam ochote pierdolnac soe mlotkiem w ten moj pusty baniak :(

Gość o jacie pierdziele
jebnij sie w kolano! i lepiej powiedz lepsza prawde, muwisz ze gosc ma poukladane to zrozumie, ja bym zrozumial a mam nielad

sama nie wiem co mam zrobic :( wstydze sie tego wszystkiego glupio wyszlo. ale taka wlasnie jestem :( :/ zero pomyślunku, a teraz po ptokach trzeba z tym zyc :( kurwa ale biedny on nie spodziewal sie takieg obrtou spraw ciekawe co omnie mysli :/

wiem... po prostu napisze mu meila :( nie chce na razie gadac w 4 oczy :( napisze tak napisze mu tylko co na[isze ze glupio wyszlo i ze jes a hu j z tym :(

Gość o jacie pierdziele
ty umacniasz moj stosunek na temat blądynek choc niewiem jaka jestes. daj ty sobie spokuj

jestem blondynka :) ale naturalna :) w meilu mu wyjasnie wszystko i tak wyjerzdzam :( pogadam z nim in next week

up