Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dudududada

Czy wy odmawiacie swoim facetom seksu?

Polecane posty

Gość dudududada

Czy wy odmawiacie swoim facetom seksu czy też zawsze się zgadzacie, miomo że jesteście zmęczone i po prostu nie macie ochoty? Ja wczoraj usłyszałam wyrzut, że wieczorem jestem śpiaca, rano jestem śpiąca, więc co jest?

Gość Odmawiamy

Gość ja odmiawiam
jak nie mam ochoty albo jestem zmęczona, oczywiście obija się to potem o wyrzuty itd. ale cóż, co mam zrobić, jak mam wykrzesać z siebie siły jak padam na gębę

Gość do suckzi nie szczekaj
ja Mu daje dupki, tylko jak czegoś chcę ;)

Gość vnm
pewnie ze odmawiam...mój mąż na szczęście sie nie obraza tylko sie do mnie przytula i śpi

Gość chrum*
Ja nigdy nie odmawiam, bo zawsze mam ochotę :P Jeszcze mi się nie zdarzyło nie mieć ochoty na mojego faceta ;)

odmawiajcie, odmawiajcie, a potem nie dziwcie sie, że wasz men flirtuje i bzyka inne babki :o

Gość uiygf
A niech bzyka.Grunt że ja mam spokój :P

Gość czasem
ja nie mam ochoty to odmawiam, ale wtedy moj mężczyzna potrafi zadziałać tak ze mi sie chce. Jak jestem zmeczona to mu poprostu mówie ze dzisiaj nic z tego i on to rozumie bez wyrzutów

Gość chrum*
Nie wiem jak można być zbyt zmęczoną na seks, dla mnie to czysta abstrakcja :O Poza tym nic tak nie poprawia samopoczucia, nawet jak się jest mega padniętym ^^

Gość żniwiarz
Ja odmawiam swojej dziwewczynie, mówie jej ze brzuch mnie boli lub głowa, nie mam siły juz znią sie kochac a ona by chciała cały czas

Gość bez seksu zyjem
u MNIE JEST odworotnie.To ja zawsze mam ochote na seks a moj facet nie.I niewiem co mam juz robic.Ja mam ochote codziennie a on 2 razy w tyg.

Gość dudududada
On się dobiera a ja nie mam ochoty...Faceci są zli o odmowę ale ja się nie czepiam, jak on nie ma ochoty.

Gość dudududada
a może ze mna jest coś nie tak, jak nie chcę tego seksu? Traktuje to czasem jako obowiązek mimo, że zawsze mam orgazm, to jednak czasem wolę unikać seksu z nim... Nasz związek trwa dopiero 1,5 roku. Razem mieszkamy i może rutyna nas już dopadła?

Gość bez seksu zyjem
Ja chce zeby moj facet mial ochote codzieenie a nie co 2-3 dzien.

Gość chrum*
1,5 roku i już w tej kwestii rutyna was dopada? Może masz niskie libido? Bo ja na tym etapie to bym z mojego zdzierała ubranie przy każdej okazji :P A spróbowałby mi odmówić to bym go zgwałciła ^^ (na szczęście on też ma ochotę zawsze i wszędzie ;) )

Gość a co mi tam ....
ja nie :D NIGDY :d ZA TO MOJEGO CZASEM GŁOWA BOLI 😭 znam na to złoty środek hahahaha;0

Gość ja mam temperament
Mnie się chce zawsze , bardzo często. Za to moj facet mi czasem odmawia 😭 Czasem Mu odpuszczam , a czasem swoim sposobem sprawiam, ze mu sie zachce :classic_cool: