Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zimawiosna

Chce zacząc sie odchudzać ale nie umiem jesc mało...

Polecane posty

Gość zimawiosna

powiedzcie chociaz czy to co zjadłam wczoraj i dzisiaj ma strasznie duzo kcal? wczoraj sniadanie-2 kanapki z wędliną w pracy-jogurt z ziarnami zbóz, jabłko obiad-dosłownie łyzka bigosu bo nie lubie kolacja- chleb maczany w jajku dzisiaj sniadanie jajecznica z 1 jajka w pracy jogurt pitny jabłko, 2wafle ryżowe na obiad to co będzie i na kolacje pewnie jakąs kanapke czy to jest bardzo duzo. powiem tylko ze przewaznie zarłam codziennie słodycze chipsy frytki, teraz tego nie jem ale wydaje mi sie ze to i tak duzo co teraz jem i nie uda mi sie w ten sposób schudnąc. cwiczyc nie mam jak bo pracuje do 16 pozniej zawsze jest cos do zrobienia w domu i lipa:O

Gość zimawiosna

Gość ciekaweeee
zacznij warzywa i owoce jesc, a nie sie chlebem zapychasz. jogurty owszem ale tylko te naturalne

Gość ciekaweeee
jak nie bedziesz ćwiczyć to efekt jojo murowany

Gość moja rada jest taka
zapisz sie na siłownie i nie pierdol tu że nie możesz schudnąć, jakbyś chciała to byś mogła i przestała tyle żreć , zacznij jeść warzywa i owoce a przetań wpiepszać bigosy,jajecznice to to ohydne i nie zdrowe zamiast bigosu lepiej zjeść kawałek kiełbasy bo to zdrowsze i jestem pewna że lubisz

Gość zimawiosna
waze 123 kg. chlopak mnie rzucil bo udusilabym go niemalze w pozycji na jezdzca. musze schudnac

Gość zimawiasna
nie mam czasu na siłownie ani basen naprawde ma sporo obowiazków i nie mam jak. jem owoce jabłka mandarynki winogrona. warzyw mniej.

Gość pytam tu bo tu normalni ludzi
po pierwsze musisz jesc czesciej a mniej, tak wiem, pewnie slyszalas to tysiac razy, ale to dziala. nie jedz standardowo 3 posilkow, tylko 5. sniadanie, miedzy sniadaniem a obiadem cos, obiad, miedzy oboadem a kolacja cos, i kolacja:) staraj sie ostatani posilek jesc okolo 18-19. mozesz tez nawet w sumie o 24, ale zbey to bylo samo, czyste bialko. zamien chleb na ciemny, nie onjadaj sie jogurtami, bo wcale nie sa zdrowe, owoce tez ogranicz, tzn jedz, ale w ciagu dnia, nie na kolacje no i nie opychaj sie nimi, natomiast wpieprzaj warzywa:D, do oporu. no i slodycze, to juz wiesz,zeby odpuscic, albo ograniczyc. ogolnie jestem z aty, zeby sie nie glodzic,nie mozesz czuc glodu, bo to nic dobrego. jak bedziesz jadla te 5 posilkow, to jedz tak, zbey sie nie przejadac, nie opychac. iszkoda, z enie dasz rady z cwiczeniami, bo tak to kiepsko, wiadomo, ze slodycze s apotrzebne, sam je wpierdzielam, ale cwicze i dzieki temu jest ok.