Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajjjjjjjjaaaa

ciąża?

Polecane posty

Gość kajjjjjjjjaaaa

słuchajcie wczoraj powinnam wziasc tabletke anty po 7 diach przerwy...jednak jej niewzielam bo niepozwolily mi na to fundusze...wiem to bardzo nie odpowiedzialne tym bardziej ze przed wczoraj kochallam się z moim chłopakiem....powiedzcie mi jakie jest prawdopodobienstwo i co mam zrobic...boje sie bo niejestem jeszcze przygotowana na ciąze...

Gość kajjjjjjjjaaaa
prosze niech ktos mi odpowie czy lepiej zarzyc teraz dwie tabletki anty i czy to cos da czy pomena....czy moze niema obaw...

Nie jesteś przygotowana na ciąże, nie wzięłaś pigłuki, bo funduszy Ci zabrakło... to nie mogłaś po prostu nie uprawiać wtedy seksu?! Z tego co wiem przedłużenie przerwy jest poważnym błędem :] Kupuj sobie 2 opakowania na zapas - naprawdę łatwiej jest znaleźć te kilkadziesiąt złoty miesięcznie na tabletki niż kilkaset na utrzymanie dziecka :>

Gość kajjjjjjjjaaaa
uprawialam seks jeszcze podczas 7dniowej przerwy dokladnie w 6stym dniu...tabletki biore od poltora roku...nigdy wczesniej niemialam takiej sytuacji...

Gość kajjjjjjjjaaaa
rozumiem ze podczas tej przerwy niebylam chroniona...poniewaz nie zazylam pierwszej tabletki...