Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmm

NIENAWIDZE Dentystów!! ooooo

Polecane posty

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmm

byłam wczoraj a jedna pucfrał mi mówi że nie umyłam !!! głupia pindaaaa :/ a sama miała zgniło brązową dwójkę !!! zapiździała krokwia :/ :/

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmm
a ja skrupulatnie dbam o swoje dwa zeby 1 i 2 , ktore mi potrzebne do zatrzymywania fusow od herbaty

Gość ufgatria
kobiety dentyści są beznadziejne, chodzę często do dentysty, bo lubię, ale kobiety to koszmar a nie dentyści...siostra przez jedną miała kanałowe, nie wykryła jej ubytku, powiedziała, że to nadwrażliwość, dlatego boli:o, ja kilka lat temu chodziłam do kobitki, później poszłam do faceta i się okazało że mi tamta pinda plombe na próchnicę założyła, a koledze babka zostawiła igłę w zębie:o

a mnie zawsze chwali, że takzadbanych zebow w miasteczku nie widziala:D nawet jej nie przeszkadza, ze super prostych nie mam, a jeden zabek mam wytrzasniety, bo mi siostra zapinka od smyczy przypierdoliła:P

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmm
12:13 [zgłoś do usunięcia] mmmmmmmmmmmmmmmmmm a ja skrupulatnie dbam o swoje dwa zeby 1 i 2 , ktore mi potrzebne do zatrzymywania fusow od herbaty i po co ten podszyw?? kciukiem - a co robi internista?? najwyżej trochę wymaca ale przynajmniej bezboleśnie :(

no właśnie-nie cierpię tego macania. zimego stetoskopu, jeszcze do tego mamy u nas poyebanych lekarzy-zawsze się kłócę z nimi:O

zawsze chwali. i tak dumna jestem-w tych czasach mało kto dba o zęby.🖐️

Dlaczego uwazacie ze nie lubicie kobiet o tym zawodzie?

miranjia uczysz sie japonskiego?