Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
ona21_21

Obojętnośc dla swojej kobiety z powodu zazdrosci... czy to normalne??

Polecane posty

Witam, Chcialabym sie wypowiedziec na tym forum i poznac wasze zdanie bo juz sama nie wiem co mam o tym wszystkim myslec. Przyjechalam do Szwecji 7 miesiecy temu,... Mialam tam tylko tate, ktory w miare mozliwosci staral sie mi pomoc, po 2 miesiacach poznalam chlopaka, zaczelismy sie spotykac i obecnie jestesmy razem juz kilka miesiecy. Wszystko ukladalo sie idealnie, traktowal mnie jak ksiezniczke, przy znajomych calowal mnie, przytulal niczego sie nie krepowal przed innymi ludzmi, a teraz nagle stal sie taki obojetny.... zaczelo sie od tego jak delikatnie zaczelam okazywac ze jestem zazdrosna i to byl blad, on stawal sie wtedy coraz bardziej obojetny co jeszcze bardziej sprawialo ze jestem mocniej zazdorna... Nie mam tutaj nikogo... Siedze sama w obcym kraju, nie znam jezyka, dopiero od przyszlego tygodnia wybieram sie na kurs, nie mam zadnej kumpeli z ktora moglabym porozmawiac. Od 3 miesiecy siedze ciagle sama w domu, sprzatam, gotuje i czekam kazdego dnia az wroci z pracy.... Nie wiem... zaczal mi opowiadac o tym, ze zawsze mial wokol siebie duzo kolezanek, strasznie mnie to dobija.... Mi wystarczy ze jestesmy razem, co to za zwiazek gdzie ciagle mialabym wychodzic z kumplami a on kolezankami? Przeciez powinno sie miec wspolnych znajomyc.... Na poczatku unikalam kontaktu z ludzmi tutaj... nie umialam sie dobrze dogadac po angielsku, a on mial praktycznie samych znajomych obcokrajowcow i teraz ma do mnie pretensje ze oddalil sie od znajomych przeze mnie... Duzo mi opowiadal o swojej przeszlosci i to sprawilo, ze zaczelam sie obawiac wszystkiego. Nie wiem czy to ze mna jest cos nie tak, ale jest mi strasznie ciezko od 3miesiecy siedziec w domu, nigdzie sie nie ruszac, z nikim nie rozmawiac, tylko czekac na niego.... psychicznie mnie to dobija, potrzebuje jakiegos kontaktu, a nie mogge tutaj nikogo poznac... przeciez szukanie sobie kolezanek przez internet jest banalne... Siedze w domu i przychodza mnie rozne mysli, ze jesli pojdzie do szkoly to kogos pozna i mnie zostawi, ostatnio jak bylo mi bardzo przykro i plakalam nawet mnie nie przytulil, wlaczyl forum o zazdrosci i czytal mi jakby chcial mnie dobic. Nie potrafie tego zniesc, powiedzial ze bedzie taki obojetny bo to moja wina, ze ciagle jest zle, nie ciesze sie z niczego... Przeciez kazdy czlowiek potrzebuje rozmowy z kims zeby poczuc sie wartosciowym... Jak mam cieszyc sie zyciem, skoro ono wyglada tak ze od 3 miesiecy nie ruszam sie z domu, nie docenia tego ze jestem mu tak wierna... Nie wiem juz co robic ;( pomozcie prosze

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować