Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ronaka

problemy podczas miesiączki

Polecane posty

Gość Ronaka

witam wszystkich bardzo serdeczeni, dosc dlugo kozystam z serwisu , ale do tej pory balam sie sama opisac swoj problem... podczas okresu mam tak potworne bole w dolnej czesci brzuch ze ledwo moge chodzic, nasilaja sie po jakimkolwiek wysilku fizycznym, ale nei to jest najgorsze, czasem bol jest tak wielki ze niemozliwoscia jest oddanie moczu, z koleji jak probuje zrobic ekhm... kupe to w okolicy odbytu boli mnie tak ze placze i skrecam sie na wszystkie strony, przez to moge nie robic tego przez prawie tydzien. ponadto poza czasem kiedy mam okres mam bardzo ale to bardzo drazniacy mnie zapach z okolic intymnych wiec czesto sie podmywam ale to nie pomaga. prosze was bardzo o pomoc poniewaz boje sie ze nastepna miesiaczka bedzie jeszcze gorsza :(

Gość idź do lekarza bo
tutaj nikt ci nie pomoże....musisz być zbadana!!!!!!!

Autorko, tu tylko ginekolog pomoże. Skoro oprócz bólu czujesz jeszcze nieprzyjemny zapach, jest to być może infekcja. My możemy sobie gdybać, ale wizyty i badań nie zastąpimy.

Idź do lekarza- niby jak mamy Ci pomóc? Lekarz może Ci zlecić jakieś badania, doraźnie przepisać środki przeciwbólowe. Nie zwlekaj.

Gość Ronaka
wiem ze na 100% nikt mi tu nie pomoze, ale chcialam uzyskac jakies informacje jakby ktoras z was miala podobny problem dziekuje bardzo za odpowiedzi, ze nie zostawilyscie mnie samej z tym problemem !!! :) skoro wizyta to jedyna metoda to jak najszybciej udam sie do lekarza, jeszcze raz dziekuje !

Gość mars janka
Podobne problemy do Twoich objawia się endometrioza. Czy masz dodatkowo bole podczas okresu lub bole jak na okres ok tygodnia przed miesiaczka???

Gość mars janka
miało byc-czy masz ododtakowo bóle podczas stosunków??

Gość Ronaka
jakies pare dni przed miesiaczka mam bole podczas wysilkow, a co do stosunkow to nie potrafie okreslic poniewaz nie mam juz stalego partnera i jestem na "diecie" ;p

na moje oko endometrioza. oby nie :( idz do lekarza najszybciej jak sie da.

Gość Ronoaka
bardzo Wam dziekuje za[pisze sie jak najszybciej, troche sie pzestraszylam :)

Gość saleminka8
idź do lekarza i daj znać co powiedział,najpierw chyba zrobi usg