Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zalamany.

Poprostu nie rozumiem i tyle.

Polecane posty

Gość Zalamany.

No wiec jestem troche wybredny wobiec kobiet. Poznalem taka, ktora byla ladna, biegala wiec miala ladna figure i szlo z nia normalnie pogadac ( nie miala siana we lbie ). Miala 18 lat. Utrzymywalismy kontakt glownie smsowy od wrzesnia. Umowilem sie tez wtedy z nia na studniowke. Pare razy proponowalem spotkanie lecz sie wymigiwala i glupi bylem, ze sie niczego nie domyslalem. Raz miala napisane w statusie gg " imie :*** "Doszlo do tej studniowki 2 tyg temu. Wygladala swietnie przetanczylismy ponad polowe balu. Bylo poprostu zajebiscie tyle, ze ciagle smsy pisala z kims. Mowila mi o swoim bylym co od alkoholu dostal swira ( widzial rzeczy, ktore nie istnieja ). Powiedziala, ze woli sie z nim nie spotykac dopoki sie nie wyleczy. Dostala odemnie roze przed balem, a po na rekach ja do taksowki zanioslem bo buty miala niewygodne. Na drugi dzien sie kurwa dowiaduje, ze jest z tym kolesiem. Czy kobiety sa poprostu glupie z tej milosc ? Wiec sie pytam jak tu moze chuj nie strzelic ? 5 miesiecy sama duzo pisala, zagadywala i po co cala ta szopka ? Ten swiat jest pojebany.

To nie swiat tylko ludzie tacy sa! Kobiety i mezczyzni robia takie same idiotyczne rzeczy olej ja i szukaj innej nie jest warta jak widac bo sama nie wie czego chce!

Gość Zalamany.
Najlepsze jest to ze przez alkohol sama nie miala dziecinstwa i do dzis ma przesrane bo jedno z rodzicow pije, a potem sama bedzie beczec, ze ma wspolmalzonka alkoholika / psychopate. No comment.

Gość Zalamany.
Bring Up My Post