Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roszpunkaa

jak założyc konto W M-BANKU?????

Polecane posty

Gość roszpunkaa

nie znam sie na tych sprawach bo nigdy nie miałam własnego konta, chciałabym założyc konto w m-banku, nawet widdzialam oopcje załozenia przez internet i wystarczy tylko podpisacu nich w siedzibie.. czy napewno za to nic sie nie placi?? za zalozenie i prowadzenie konta?? czy trzeba wplacic na konto określną sume?? wytłumaczcie mi wszystko, z gory dzieki:)

wstajesz rano, myjesz zęby czy tam co innego niewiem, ubierasz sie, pamiętaj o śniadaniu tylko, wychodzisz z domu, kierujesz sie w strone mbanku, wchodzisz... i ... wyciągasz dowód osobisty.. i .. i zakładają ci konto. wiem że skomplikowane.. o ja pie.dole

Gość hhdyyyy
wypełnić przez net i podpisać w ich siedzibie? o tym nie mam pojęcia. wiem tylko tyle, że są 2 opcje - wypełniasz przez internet i po jakimś czasie przychodzi kurier z umową do podpisania (czasem to długo trwa), lub 2 opcja - idziesz do tzw mKIOSKU (takiego punktu mBANKU, nie w każdym mieście są takie) i w 5 minut załatwiasz formalności. Aktywować konto możesz u nich zaraz po podpisaniu umowy ( mają do tego specjalny komputer ) lub jak wolisz u siebie w domu. ja zakładałam konto ponad rok temu i żadnych opłat nie było i nadal nie muszę nic płacić. Mogą proponować ubezpieczenie karty, ale to chyba niedużo kosztuje. Jest dobrowolne. ale nie wiem czy nie zmieniło się coś odnośnie kosztów wydania kart. niby były bezpłatne, ale nie jestem pewna czy to się nie zmieniło

Gość roszpunkaa
bardzo wam dziękuje:D prosze sie ze mnie nie nabijac dlatego pytam was bo nic na ten temat niewiem:)