Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciąża po tabletkach

ciąża po tabletkach

Polecane posty

Gość ciąża po tabletkach

Jakieś 3 miesiące temu rzuciłam tabletki antykoncepcyjne, myślę o dziecku ale akurat nie mogę wyjść z chorób więc chciałam wszystko przesunąć w czasie. 3 dni temu kochałam się z partnerem a wczoraj jakoś dziwnie czułam, że mam owulacje, miałam wielką ochotę na seks i jakoś dziwnie się czułam. Problem w tym, że ostatnio nie wiem kiedy ta owulacja jest, nie moge wyliczyć bo moje cykle się rozregulowały chyba przez te rzucenie tabletek i ostatnio moje cykle trwają tak 34-36 dni a 3 dni temu to był 12 dzień cyklu ale tej owulacji to pewna nie jestem, tylko po moich odczuciach tak sądzę. Zastanawiam się teraz czy mogłam zajśc w ciążę.

Gość podnoszęęęę

jeśli się kochasz bez zabezpieczenia to zawsze możesz zajść w ciażę! ja odstaiwałam w styczniu, miałam jedną normalną miesiączkę (22 lutego ją dostałam). kochalam się pomiędzy 23 a 26 lutego i wtedy właśnie zaszłam w ciążę, czyli podczas okresu!!! niby dni niepłodne a tu masz babo...dziecko!

Gość ciąża po tabletkach
mała agatko czyli zaszłaś w ciążę praktycznie miesiąc po odstawieniu tabletek? A jak ciąża przebiegała w związku z tym. Ja się zastanawiam nad tymi moimi miesiączkami, które są dużo później niż być powinny, cykle zamiast 28-29 dni trwają u mnie 34-36 dni.

Gość ciąża po tabletkach
aha masz bardo ładnego synka :)

Gość Magda Ewa Maria
mój lekarz powiedział, że najbezpieczniej jest odczekać dwa cykle po odstawieniu tabletek. To jest taki czas minimum, by organizm doszedł do siebie