Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurkaa wodnaaa

nigdy się nie masturbuję

Polecane posty

Gość kurkaa wodnaaa

dobra wiem że to pewnie dość komicznie brzmi ale to na prawde jest dla mnie problem.. mam 19 lat i nigdy się nie masturbuję, po prostu nie czuję takiej potrzeby ani nie sprawia mi to żadnej przyjemności :o czuję się z tym źle bo dobrze wiem że większość ludzi nie może żyć bez masturbacji kilka razy w tygodniu i mam wrażenie że w takim razie coś ze mną jest nie tak :( czy to normalne? czy to się zmieni? dodam że jestem jeszcze dziewicą.

oj dziecko ale ty masz problemy ..... może przeczytaj sobie lekturę jakąś co w szkole przerabiacie

Gość kurkaa wodnaaa
no mam problemy :o ehh liczę na dojrzalsze odpowiedzi.. gossiaa190 no ok ale ja nigdy nie czuję potrzeby żeby się masturbować a jeśli już się ze tak powiem 'zmuszę' to w ogóle nie jest to dla mnie przyjemne :o

zmusze???????? :-D :-D :-D no to robisz to czy nie .... bo raz piszesz że nie robiłaś a raz że robiłaś.... może nie wiesz juz czy jesteś dzieckiem czy niemowlakiem :-D

Gość o jacie pierdziele
nie masturbujesz sie bo nie sprawia ci to przejemnosci, a jak ma ci sprawic przyjemnosc skoro sie nie masturbujesz, wytlumaczylem niezle cooo?

zaraz nam napisze że jeszcze w majty robi :-D :-D :-D nie wiesz dziecko co piszesz i się mylisz w wypowiedziach :-D

Gość kurkaa wodnaaa
ehhh.. ale wy wszyscy jesteście jadowici :o weźcie się wyżyjcie w sporcie czy coś a nie w gnojeniu ludzi z problemami które są dla was śmieszne :o nie napisalam ze nigdy tego nie robiłam, ale że nigdy tego nie robię! owszem próbowałam bo uznałam że skoro wszyscy robią wokół tego takie wielkie halo to to pewnie ejst przyjemne ale nie jest!! a i tak wszyscy mówią że to jedna z największych przyjemności w życiu :o nie gubię się w zeznaniach, po prostu mówię jak jest a wy zamiast czepiać się każdego mojego słowa to po prostu odpowiedzcie mi normalnie co o tym sądzicie zamiast wyśmiewać i wyganiać do dzieciaków czytać książki ehh..

Gość o jacie pierdziele
ona sie wlasnie masturbuje i zaraz napisze ze cofa wszystko co napisala, zrozumiemy cie, z wyrazami wspulczucia masturbowicze,,

ja sadze ze masturbacja jest super i badzo potrzebna ja mam wlasnie ochote i zaraz to bede robila

Gość kurkaa wodnaaa
o jacie pierdziele czy mogłbys sie do mnie zwracać bezpośrednio? jakby nie było jesteś na moim topiku i byłoby miło gdybyś porozmawiał ze mną a nie z osobami trzecimi

Gość o jacie pierdziele
Eeeee nie jest zle temperamet jaki taki masz, moze chlopak ci pomoze jak sama tego nie lubisz robic,

Gość Joa_sia
w tym wieku wystarcza sex raz na miesiac wiec to zrozumiale ze sie nie massturbujesz;)

Gość o jacie pierdziele
mie bede cie wkurzal, pozdrawiam i wez sie za siebie bo jesli ci zostanie niechec do zabaw sexualnych to co na to chlopak ,moż, itd

Gość kurkaa wodnaaa
ale kiedy ja seksu też nie uprawiam! no nie no nie wierze że to forum jest pełne wiecznie napalonych i niezaspokojonych :o

Gość diplay
jest ;)

Gość o jacie pierdziele
jestes na erotycznym wiec czego sie spodziewasz. i wruc do swoich pytan bo chyba sie pogubilas, ODPOWIADAM NA TWOJE PYTANIA.;;;;; jestes nie normalna, to nigby sie nie zmieni''' to odpowiedzi na twoje pytania,

Gość mirandakerr
niezly temat hehe masz chlopaka? jakies zblizenia? probowaliscie wzajemnej masturbacji? nie rozumiem jak to moze nie byc przyjemne naprawde

Gość Joa_sia
Spróbuj bo chyba nie wiesz co tracisz;)

Gość o jacie pierdziele
Joa_sia i gossiaa wiedzą jak to sie robi, zapytaj moze ci napiszą

Gość joselyn22
to chyba nie jest normalne. kazdy ma jakis poped seksualny ktory musi zuzyc jakos. nie chce brzmiec obrazliwe, ale moze jestes tak zwana /zimna ryba/?

Gość diplay
wez przyklad z gosi

wodna to idź zrób sobie palcówkę i daj nam spokój... zawracasz duupe jakimiś bzdurami... :-D za dużo filmów dla dorosłych oglądasz i ci sie w głowie poprzewracało :-D