Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość radek 31

Pytanie BARDZO WAŻNE ! ! !

Polecane posty

Gość radek 31

Witam Kochałem się z dziewczyna bez zabezpieczenia, wytrysk był na zew był to jej 8dc i była po okresie ale tydzien później zaczeły ja mocno piersi boleć, sa strasznie nabrzmiałe i bolą ją do okresu zostało jej 1,5 tyg skad ten bół? może być w ciąży?

Gość bershkaaa
małe szanse ale są...

Raczej nie. To tak szybko nie działa. Chyba że poprzednim razem. Może to połowa cyklu? Czasem sie zdarza takie samopoczucie.

Gość radek 31
a czemu ja piersi tak bolą?

Zależy ile u kogo trwa cykl,ale mi się zdarza minimum 10 dni przed okresem tak się czuć,może cykl się przesunął.

Gość radek 31
no nie ciesze sie

Gość radek 31
no ale żeby ja tak bolały na 3 tyg przed okresem?

Gość baaaaardzo prosze
a wcześniej nigdy ją piersi nie bolały? Bo mnie np. zawsze zaczynają boleć podczas owulacji i bolą az do okresu. Myślę, że to nie ciąża :)

Gość radek 31
nie, nie bolały ja tak mocno jak teraz. to fajnie że tylko by ja tydzien nie bolały a przez 3 tyg bolą że sie dotknać nie da

Wyluzuj. Z kobietami naprawde różnie to bywa. Nie pozostaje nic innego jak zrobić test,najlepiej w pierwszy dzień planowanej miesiączki,ale naprawde nie sądzę żeby to była ciąża.

Gość i co jak tam
wg mnie jest szansa - ja np. mam owulacje 11dc i jezeli kochalabym sie 8dc to szansa jest duza. Mnie piersi zaczęły bolec kilka dni po stosunku. Ciąża! :) Natomist mozecie zrobic test 2-3 ciaze wykrywa.

Gość radek 31
nawet nie strasz. wytrysk był na zewnatrz zrobimy test 17 lutego

Szansa jest duża w dodatku jeżeli piersi bola to pewnie jest w ciąży:) Gratuluje:)

Piszesz, że współżyliście 8 dnia cyklu a ją piersi zaczęły boleć tydzień po tym- czyli już 15 dzień (owulacja), co oznacza że do okresu ma mniej więcej 2 tygodnie jeszcze, a nie 3. No chyba, że cykle Twojej dziewczyny trwają 40 dni:P Ból piersi o niczym nie świadczy. Mnie nie bolą miesiącami, a czasem jest tak, że długo przed okresem są obolałe. Nawet jeśli współżylibyście 8 dnia cyklu i jakimś cudem plemniki z preejakulatu dostałyby się do dróg rodnych Twojej dziewczyny, to nie byłyby na tyle żywotne by przetrwać kilka dni do jajeczkowania. Co innego, plemniki z nasienia- ona mogą przeżyć do 7 dni. Moim zdaniem nie ma czym się stresować. A test kupcie jak najszybciej- już po tygodniu od przypuszczalnej ciąży pojawiają się hormony w moczu ciężarnej, które wykrywają testy ciążowe. Im dłużej czekacie, tym bardziej się stresujecie. A na przyszłość zabezpieczajcie się, żeby uniknąć takich sytuacji jak ta.

Gość radek 31
Urocza piersi zaczeły ją boleć już 25 stycznia a okres ma dostać 15, 16 stycznia Cykle ma ok 30-33dniowe ja uważam że szansa jest mała zwłaszcza że ja z Toba dziewczyna nie wiąże żadnych przyszłościowych planów a jak bym zaszła to bym musiał wiązać niestety nie wiem jak jej delikatnie zasugerowac by zrobiła test bo ona uważa że nie ma sie czym martwić a ja sie martwie i chciałbym już wiedzieć

Gość uppppppppppppppppppppppppppppp

Gość mloda zonka
radek,spokojnie.bo juz z tego zdenerwowania robisz bledy w pisaniu.Jak dziewczyna Cie uspokaja,to moze w poprzednich cyklach tez ja piersi bolaly.Wytrysk byl wewnatrz,czy na zewnatrz?