Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciaza a tipsy zelowe

ciaza a tipsy zelowe

Polecane posty

witam mam pytanie czy kobieta w ciazy moze pracowac jako stylistka paznokci jestem w 8 tygodniu i mam okazje podjac prace przy tipsach zelowych czy wie ktos moze czy sa jakies przeciwskazania? czy moze to zaszkodzic dziecku?

Gość blę26
hmmm nie wiem....ale wdychanie tego pyłu przy piłowaniu na pewno zdrowe nie jest...ja bym dała sobie spokój z tą pracą

bardzo mi zalezy na tej pracy

Gość blę26
to najlepiej będzie jak spytasz ginekologa czy ten pył nie zaszkodzi...

hm.... czy ja wiem wdychac pył żel to nie najlepszy pomysł pozatym wysiedzisz powiedzym 5 h w jedej pozycji

Gość hahaha no i właśnie
czy wy na głowe poupadałyście! ciąża to nie choroba o autorka nie pyta o prace w zakładach chemicznych czy lakierni! przecież sa specjalne maseczki których co jakis czas mozna używać, poza tym nie zauważyłam zeby przy tipsach było mnóstwo pyłków!!! chyba ze kopyta kon=ńskie bedziesz piłowała!!! najlepiej uwalić sie brzuchem do góry, przytyć 40 kilo a potem uzalac sie nad soba i całym światem!

Gość hahaha no i właśnie
w ciaży trzeba o siebie dbać, nie przeziebiać nie przepracowywać nie przemęczać a nie uwalić sie i nic nie robic a potem dostać depresji poporodowej.

a myslisz ze wysiedzi jak bedzie miała powiedzym 3 klientki dziennie po ok 2 h ja nie mogłam tyle siedziec ! i jakos od 17 tyg Na L4 i tylko 12 na plusie było

Gość blę26
no ja akurat mam tipsy żelowe i przy ich spiłowywaniu jest dość dużo pyłu...mimo że kosmetyczka ma taką maszynkę która wciąga ten pył....a ten zel to tez w pewnym sensie ''chemia''

chyba nie powinnas pracowac przy pazkokciach bedac w ciazy, lakiery to tez chemiczne rzeczy, lepiej sobie tego oszczedzic druga sprawa to czy wytrzymasz te zapachy, niektore dziewczyny nie moga wachac roznych zapachow w ciazy bo od razu je mdli

moja tipserka ciedziała z takim bębenkiem, że czasem zastanawialam sie czy mi ręki wystarczy na odległość. Urodziła śliczna córeczkę, pracowała praktycznie do końca ciaży ;)