Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zasmucona dziewczyna

Usłyszałam, ze swoich wygladem odstarszam!!

Polecane posty

Podobno wyglądam na osobe wyniosła i na taka, która 'mówi', nie zbliżaj się do mnie! Podobno facetów odstaszam, bo mam mine taka, ze myślę sobie o każdym jak o debilu. Smiac mi się chce, bo ja nigdy tak o sobie nie myślałam, a nawet nazwałabym się osoba symatyczna - a tu dostaloam taki kubel zimenj wody na leb. Pomocie, jak mam sie zmienić... Nie jestem w zadnym wypadku jakimś ponurakiem czy cos w tym stylu, albo księzniczka, co sra wyzej niz dupe ma.

Ale ja się uśmiecham, nie jestem jakimś ponurym babiszonem. Moze zgodze się z tym, że jak jakiś facet chce mnie gdzies poderwać do go automatycznie gasze w zapałach - taka nieśmiała jestem, ze inaczej nie potrafie odpowiedziec :D

Gość blę26
ja podobno też tak wyglądam ;)...na zarozumiałą i niemiłą....a taka nie jestem....juz kilka razy słyszałam że przed poznaniem mnie dana osoba tak o mnie myślała a gdy mnie poznała zupełnie zmieniła zdanie....szczęście ze mój mąż sie mnie nie bał :D;)

ja sprzedaję swou usmiech, radośc życia, śmiech - kupuje w pozytywnym sensie tym ludzi :) kluczem jest wyrozumiałośc, dobroć, bycie sobą, bo może nie potrafisz? nie masz tak jak ja..... nie martw się, sa różni ludzie dlatego świat jest piękny :) buźka kochaniutka, całuje

no, ale jak zmienic swoj pysk aby wyglądam na miła :D Bo ja nie jestem zarozumiala i to moze zniechęcać do mnie ludzi, jakwidza taka naburmuszona paniusie...

Gość blę26
chyba nie zmienisz :D

Gość Powazny I zabawny
dziwka przez duże D a doope tez sprzedajesz??

spadaj ta temat dziwki, tutaj gadamy o zarozumialym wyglądzie geby... Tak naprawde to mi się troche przykro zrobiło jak to usłyszałam. Ja wiem, ze potrafie zrazic do siebie ludzi, bo jestem bezposrednia i mówie to co mysle o danej osobie ebz owijania w bawełne i się nie spotykam, ale zeby mnie nie lubić za wyglad? :(

Gość kiok
Nic na to nie poradzisz, ja mam tak samo.

Gość edfrvcerve
mam to samo:( podobno wygladam na zarozumiałą, a jak gdzies ide to mam wyglad twarzy jakbym miala zaraz kogos zbic:) hahah trudno.....:)

Gość Do autorki.....
Wygląd jest powiązany z tym, co myślisz. Jeśli jesteś bezpośrednia, to Twoja mimika będzie zdradzała, co na prawdę myślisz, choć będziesz się niby miło uśmiechać... Chcesz zobaczyć jak wyglądasz? Nagraj się podczas rozmowy - tzn włącz kamerę (albo niech ktoś Cię nagra, kiedy się tego nie spodziewasz) i później zobacz jakie miny robisz i czy są one sympatyczne czy nie? Masz też inną możliwość - spytać osoby, która to Ci powiedziała, co dokładnie w Twoim wyglądzie sprawia, że ona ma takie odczucie? Bo może chodzi o jakiś gest, o jakąś minę, o słowo.. itp..? Niech DOKŁADNIE to opisze.. Wtedy dowiesz się o co właściwie chodzi:)

Nie musisz być przez wszystkich "rozumiana", ci naprawdę ważni zrozumieją... :)

maszto samo co ja. każdy mi kiedyś odradzał jakchciałam w liceum iść na hostessę. podobno twarzowego nie mam. mina odpycha. a jak się uśmiechnę, bo musze, to podobno jeszcze gorzej wygląam.

Gość gracielita
Mam to samo, nieraz słyszałam, ze uchodzę za wyniosła, do tego stopnia, ze moj maz bał sie do mnie podejsc na dyskotece....Ale potem jak mnie poznał, powiedział, ze sie mylił co do mojej pewnosci siebie i wywyzszania sie. Po prostu nie ocenia sie ludzi po wygladzie.Nie przejmuj sie i badz soba.