Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wnikliwyyyy2

Niepewnosc...

Polecane posty

Gość Wnikliwyyyy2

Witam wszystkich forumowiczow, chcialbym ukazac moja sytuacje odnosnie zwiazku, mianowicie .. jestem z kobieta prawie 2 lata pocztakzaznacze ze bardzo ja kocham aczkolwiek ciezko mi byc z owa partnerka a dlaczego ? juz tlumacze, otoz poznalem ja przez znajomego przyjaciela, od zawsze mi sie podobala fizycznie pociagala mnie, nie znalem jej z charakteru. Gdy ja poznalem okazala siie bardzo ciekawa osoba pdoobne zaintersowania itd.. samo wyszlo z siebie ze zwiazalismy sie ze soba. Na poczatku naszego zwiazku bylo cudonwe wpsolne wysjscia spacery kolacje, po pewnym czasie dowiedzialem sie o wybyrkach mojej wybranki znamim ja pozalem od znajomego przez ktorego notabene ja poznalem, postawil ja w swietle kobiety bardoz wyzwolonej lubiacej seks bez zoobowiazan materialistki ktora zdradziala poprzednich swoich parteroow. Postanowielm zn ia proozmawiac na ten temat gdyz jestem czkowiekiem wnikliwym, wyparla sie wielu rzeczy ze tak nie jest uwierzylem jej na slowo. po pewnym czasie jednak utwierdzilem sie w przekonaniu ze jendak prawda jest to o czym opowiadal mi znajomy, pomyslaem ok przeciez to bylo zanim ja pozalem, pogodzilem sie z jej przeszlosia kady w koncu popelnai bledy nikt nie jest idelany. po okolo 3 miesaiach znajomosci zakochalem sie poweidiale mze ja kocham ona czula to samo bylo wpaniale, zapomnialem o jej przeszllosci. mieisac pozneij jednak nie dawalo mi spokoju to iz taka kboieta byla w stanie sie tak z dnia na dzien zmienic, mialem pewne podejrzenia i przeczucia, zzaoczalem ja sprawdzac, moje przeczucia sprawdzily sie spotylaa sie na boku ze swoim przyjacielem nie iformujac mnie o tym notabene z ktorym kiedys byla w ziawku, kategorycznie zabronilem jej spotkac gdyz nie wierze do konca w przyjazn miedz kobieta a mezczyzna zgodzila sie na taki uklad, po pewnym czasie znowu sie dowiedzialem ze sie z nim spotyka sytuacja sie powtorzyla, biorac pod uwage jej przeszlosc bylem pewny ze mnie z nim zdradza ( spotyka ise dlaczego mi o tym, nie mowi nie pozna nas ? ) doszlo do tego ze przy mni ezadzownila do niego i zerawla ich przyjacielskie sotsunki, po calym, wydarzeniu spotkalem sie z nim, powiedzial mi ze nci miedzy nimi nie bylo i nie chce jej znac po tym co zrobila sposobie w jaki zakonczyla ich przyjazn, no coz wierzyc nie wierzyc byc moze cos ukrywa dla dobra naszego zwiazku. Sprawa z przyajecielm ucichal, pojawaily sie inne spotkania z kolegami o ktorych nie wiedzialem a sie dowiedzialem, pytam dlaczego nie zostalem o tym uprzedzony ? dla mojego dobra ? jej dobra ? wnaszego wspolnego dobra ? bo bylem za bardzo zazdrosny ? czy moze dlatego, ze mnie zdradzala na boku .. caly czas mialem w glowie jej przeszlosc wszystko laczylo sie w jedno ZDradzala mne ! po mimo tych dygresji postanwilem jej zaufac po raz kolejny dac kolejna szanse, i bylo od tamtej pory wszystko w porzadku. jendakze pewne rzeczy zostaly gdzies gleboko w srercu przez okres okolo roku bylo ok nie mialem zadnych syngalow chociaz nepewnosc pojawiala sie kazdego dnia, zaznacze iz potrafla zrobic wszystko aby zatajic prawde i urkyc ja kosztem swoich znajomych .. od niedawna mam znowu zle przeczucia, szbki awans w nowej pracy, czeste imprezy firmowe(dodam iz moja partkerka lubila i lubi bardzo opoeniadze, a pracuje w firmie gdzie faceci nie narzekaja na ich brak ) na ktore jej pozwalam podejrzewam ze znowu cos kreci nie wiem co mam robic :/ Kocham ja bardzo ale nie chce znowu byc oszukiwany. Pytanie moje brzmi czy taka osoba jest w stanie tak szybko sie zmienic zerwac calkowicie ze swoja przeszloscia ? czy watro ufac ? bawienie sie w agenta i sprawdzanie na kadym kroku jest meczace, przeciez podstawa w ziazku powinno byc zaufanie prosze napiszcie co o tej calej sytuacji myliscie Pozdrawiam

Gość agnieszka1111
ludzie się zmieniają, choć niektóre rzeczy mają w krwi. uważaj na nią, ale nie skreślaj jej z tego powodu...