Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sentymentalna kreatura

mam dziwne obsesje pomozcie!

Polecane posty

Gość sentymentalna kreatura

mam w zyciu takie questy by odnajdywac wspomnienia. pomozcie mi i w tym najtrudnieszym! cokolwiek wam sie z tym kojarzy - POMOZCIE! mialam taka kasete a na niej piosenki tylko nie znam tytulow ani ktos spiewal. http://coffeinee.wrzuta.pl/audio/7sk6T3eyl23 AMATORSKIE WYKONANIE POWYZEJ, moze pomoze przypomniec COKOLWIEK O TYM WIECIE - PISZCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! utwory pochodza z kaset magnetofonowych z lat 80/90tych...kto je wykonywal? nie moge nigdzie znalezc ani ich ani zespolu :/ ponizej przyklady tekstow ktore pamietam "...dynamit dynamit dynamit dynamit silniejszy niz beton mocniejszy niz granit..." (ponoc spiewal te piesn mlody mietek szczesniak) "...swiety mikolaj mikolaj swiety cos tam na saniach daje prezenty, czasem pojawiam sie w twoim snie, swiety mikolaj z nami jest, swiety mikolaj jest blisko mnie..." (to akurat piosenka sen o sw mikolaju) "..tym stwierdzeniem zaszokuje towarzystwo ze motorem wynalazkow jest lenistwo, wiele rzeczy wymyslono dla wygody, stad sie wziely windy i ruchome schody, a odkurzacz wymyslila jedna taka ktorej odechcialo sie ze sciera latac ..lubimy lezec lezec lezec bo co innego tak naprawde nas nie bierze lubimy lezec na kanapie czekajac az nam manna z nieba kapnie, lubimy lezec na wersalce nie kiwajac nawet palcem aha aha aha.." "...a stonoga nie wiem po co.." na skladance jest tez piosenka "trutnie i pszczoly" kaseta wygladala normalnie z jednej i z drugiej strony bazgrane napisy zielone/rozowe prosze o pomoc nazwa skladanki wykonawcy tytuly piosenek moze ktos je w ogole posiada?

Gość xxxxxxxxbbbbbbbbbbb
duzo :) nie to juz ostatni

Gość xxxxxxxxbbbbbbbbbbb
poza tym sadzilam ze wiadomosc zanika pod stosem innych i juz nitk tego nie znajdzie :( ale skoro ktos mnie pamieta to fajnie