Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 nastolatka ghghd

Co facet robi z penisem jak mu stanie w spodniach przy ludziach?

Polecane posty

Go艣膰 hlehleh
jak dla mnie to napale艅cy jacy艣 :O widzia艂am kilka razy takich na pla偶y i chyba si臋 kr臋powali, bo czerwienili si臋 wtedy i jako艣 tak pr贸bowali to ukry膰

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 denis30
Ja nie zapomn臋 takich sytuacji, gdzie bez 偶adnego powodu mi stan膮艂, zrobi艂em si臋 czerwony jak burak, a oto kilka takich sytuacji. Mia艂em 12 lat jak by艂em na badaniach bilansowych to przy piel臋gniarce mi stan膮艂, drugi raz jak mia艂em 16 lat i prze艣wietlenie staw贸w biodrowych przy spuszczonych spodenkach jak kobieta technik RTG m贸wi nie rusza膰 si臋, a mnie samowolnie pa艂a staje, chyba ze trzy razy musia艂a to samo zdj臋cie robi膰 chyba z godzin臋 si臋 tak powtarza艂a, aby si臋 nie rusza膰. No i na komisji poborowej te偶 mi stan膮艂 jak by艂em nago ogl膮dany za parawanem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pechowa dziewoja
A mo偶e nie stan膮膰 z podniecenia? "Zbyt du偶ego"?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ania 21
Mo偶e wcale nie stan膮膰 jak jest bardzo sflacza艂y, albo stanie i jak ma wej艣膰 do muszelki, to opada. Mia艂am takie wyj膮tki jak s膮 ch艂opaki bardzo spi臋ci lub nawaleni browarem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Robinzone
W moim wieku, to si臋 nad tym panuje. Na szcz臋艣cie, bo za m艂odu to wystarczy艂o zobaczy膰 na ulicy damskie kolano i ju偶 wstyd. Najlepiaj jako艣 dyskretnie ustawi膰 pa艂k臋 do g贸ry, to mniej wida膰, albo trzyma膰 r臋k臋 w kieszeni dla niepoznaki. Ale nie zawsze si臋 da dyskretnie to zrobi膰. Teraz to mi si臋 zdarza, jak 偶onka 艂apie mnie za ma艂ego na 艣rodku ulicy. A jak jeszcze powie, 偶e nie ma na sobie majtek, to jestem za艂atwiony, a ona ma radoch臋 :-) A swoj膮 drog膮: jak si臋 zapatruj膮 kobiety na widok erekcji w spodniacj? bo mo偶e niepotrzebnie si臋 przejmuj臋? Lubicie to, czy brzydzi was?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 brunetka_80C_22 lata
zwisa nam :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 boj臋 si臋 ....
Takiego zjawiska i wol臋 go za w czasu wsadzi膰 w specjaln膮 kieszonk臋 w majtkach, kt贸r膮 producent przewidzia艂 dla mimowolnych stoj膮cych. Najgorsze, 偶e trzeba 艣ci膮gn膮膰 spodenki, bo tak lekarz do badania wymaga np. dermatolog, a wi臋kszo艣ci tej specjalno艣ci s膮 panie, kt贸rzy nie wiem dlaczego chc膮 obejrze膰 cia艂o bez bielizny, cho膰 krosty s膮 na twarzy bardzo widoczne bez nakrycia. Raz tak mia艂em 偶e pokazuj臋 kilka pot贸wek na twarzy, a p. dr. pyta, a jak wygl膮da ca艂e cia艂o, prosz臋 pokaza膰 i zdj膮膰 ca艂kowicie bielizn臋, zdj膮艂em prawie wszystko za wyj膮tkiem majtek, a polecenie by艂o wszystko podpowiada m艂oda piel臋gniarka mo偶e w moim wieku lub m艂odsza, rada nie rada 艣ci膮gam majtki, a mnie pa艂a staje w g贸r臋 wstyd jak cholera. Pani dr. przygl膮daj膮c wszystko dostrzeg艂a krost臋 na penisie i ka偶e piel臋gniarce wymaz z cewki pobra膰 do badania, to by艂o straszne gdy偶 czu艂em, 偶e jak we藕mie do r臋ki, to mog臋 trysn膮膰 i tak si臋 sta艂o, wymazu nie pobrano, tylko dosta艂em skierowanie do laboratorium bakteriologicznego na wymaz z cewki. Piel臋gniarka czerwona jak burak instruuje mnie, 偶e ma przed badaniem dok艂adnie cewk臋 umy膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasanowa ;)
"Takiego zjawiska i wol臋 go za w czasu wsadzi膰 w specjaln膮 kieszonk臋 w majtkach, kt贸r膮 producent przewidzia艂 dla mimowolnych stoj膮cych. Najgorsze, 偶e trzeba 艣ci膮gn膮膰 spodenki, bo tak lekarz do badania wymaga np. dermatolog, a wi臋kszo艣ci tej specjalno艣ci s膮 panie, kt贸rzy nie wiem dlaczego chc膮 obejrze膰 cia艂o bez bielizny, cho膰 krosty s膮 na twarzy bardzo widoczne bez nakrycia. Raz tak mia艂em 偶e pokazuj臋 kilka pot贸wek na twarzy, a p. dr. pyta, a jak wygl膮da ca艂e cia艂o, prosz臋 pokaza膰 i zdj膮膰 ca艂kowicie bielizn臋, zdj膮艂em prawie wszystko za wyj膮tkiem majtek, a polecenie by艂o wszystko podpowiada m艂oda piel臋gniarka mo偶e w moim wieku lub m艂odsza, rada nie rada 艣ci膮gam majtki, a mnie pa艂a staje w g贸r臋 wstyd jak cholera. Pani dr. przygl膮daj膮c wszystko dostrzeg艂a krost臋 na penisie i ka偶e piel臋gniarce wymaz z cewki pobra膰 do badania, to by艂o straszne gdy偶 czu艂em, 偶e jak we藕mie do r臋ki, to mog臋 trysn膮膰 i tak si臋 sta艂o, wymazu nie pobrano, tylko dosta艂em skierowanie do laboratorium bakteriologicznego na wymaz z cewki. Piel臋gniarka czerwona jak burak instruuje mnie, 偶e ma przed badaniem dok艂adnie cewk臋 umy膰. " Kole艣 rozwali艂e艣 mnie :D tego jeszcze nie s艂ysza艂am ;)))) hehe A jak to jest jak np. siedzicie i nagle Wam stanie? to wtedy sie jakos rozsiadacie, prawie le偶ycie ju偶 na tym krze艣le, zeby Wam nie bylo widac? Bo juz kilka razy zauwa偶y艂am taki spos贸b maskowania si臋....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 un bleu
da sie? jak on taki sztywny w nogawke go wsadzic:P? Moze od razu nosic go w nogawce:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kufelek
zawsze mo偶na wyj膮膰 na wierzch 偶eby nieco sie przewietrzy艂 i och艂on膮艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jar
od jara to wara!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jak co robi? odkr臋ca i chowa do kieszeni :-D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
odgryza i trzyma w z臋bach :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Hehe taaa odkr臋ca gwint , chowa w kiesze艅 i przykr臋ca sobie zapasowego mi臋kkiego . Ka偶dy facet nosi przecie偶 zapas .W kieszeni XD.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Je偶eli m贸j penis stanie w miejscu publicznym czyli na ulicy z regu艂y podnosz臋 go do pionu czyli pod p臋pek i niestety spodnie si臋 odznaczaj膮 wypuk艂o艣ci膮 lecz nie obchodzi mnie czy kto艣 to widzi . Nie jest na wierzchu a mog艂o by膰 to spowodowane przez kobiet臋 ubran膮 pon臋tnie lub poz膮 ,nie zastanawiam si臋 dlaczego si臋 podnosi . Jest to m臋ska naturalna rzecz gdy widzi obiekt po偶膮dania lub dziewczyn臋 w pozie daj膮c膮 facetom do wyobra藕ni .Tak trzymac drogie panie dla nas to gratka i przyjemno艣c

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tak jak stru艣, chowa g艂ow臋 w piasek

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Z czego robicie problem ze penis stan膮艂 ,? Wydaje si臋 ze tak natura stworzy艂a faceta ma reagowa膰 na bod藕ce wzrokowe No i reaguje . M艂ody zdrowy facet jak ma reagowa膰 widz膮c dziewczyn臋 w pozie lekko erotycznej lub ods艂oni臋ta cze艣膰 cia艂a .Tylko chory nie zareaguje i tak powinno by膰 inaczej ludzko艣ci grozi zag艂ada .Natura tak zadecydowa艂a ze kobieta nas podnieca i zd膮偶aj膮 si臋 nieprzewidziane sytuacje lecz dla m膮drej i my艣l膮cej kobiety nie powinien to byc problem i og艂asza膰 ze to obciach ,raczej powinna czu膰 si臋 dumna ze tak facet reaguje na jej wdzi臋ki.Starszy ibardziej do艣wiadczony jako艣 sobie poradzi z sztywnym penisem cho膰 nikt nie zmusza.Nie r贸bmy problemu cieszmy si臋 z tego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kiedy艣 bardzo si臋 wstydzi艂em. Np. gdy stawa艂 w ta艅cu z fajn膮 kole偶ank膮 to si臋 lekko odsun膮艂em. Ona zaraz zn贸w by艂a blisko a ja znowu si臋 odsun膮艂em. Chcia艂a by膰 przy mnie i podoba艂a mi si臋, ale wstyd zabi艂 wszystko.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Akcja z wczoraj. Jestem w szpitalu w samej pizamce . Pauka zrobi艂a baczno艣膰. Wyszed艂em z 艂贸偶ka bo mam telefon i trac臋 zasi臋g. Na holu siedz膮 dwie trzydziestki. Szlafrok narzucony a moja wyd艂u偶ona pauka w nogawce bardzo odznacza si臋 . Mina jednej pa艅 bezcenna. Wielokrotnie rozmawiaj膮c z swoj膮 towarzyszk膮 zerkala na moje krocze. By艂a wyra藕nie zachwycona widoczkiem. O i to robimy :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jestem facetem i ja my艣le ze dziewczyna m艂oda lub kobieta widz膮c taki widok u faceta ze penis jest sztywny ,nie powinna reagowa膰 w 偶aden spos贸b gdy偶 jest to normalny zdrowy objaw ,tak jeste艣my stworzeni i panie powinny to wiedzie膰 . Nieraz widz臋 licealistki jak 艣miej膮 si臋 z ch艂opaka kt贸remu si臋 to zd膮偶y ,rodzice u艣wiadomcie te dziewczynki ze tak musi by膰 i tonormalne . Czy facet si臋 艣mieje lub zniewa偶a dziewczyn臋 bo ma okres ,idiota tak lecz nie m贸wimy o idiotach tylko normalnie wychowanych osobach. Dziewczyny ? nie r贸bcie problemu z takiego widoku przyjmijcie to za komplement i nie zwracajcie uwagi ,to najlepsze co mo偶ecie zrobi膰 .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tw贸j stary stoj膮cy
Wali konia lol.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak facetowi stanie w spodniach, to nie jest problem. Ja nie patrz臋 na czyi艣 rozporek. By艂am jednak w dosy膰 niekomfortowej sytuacji. Gdy jecha艂am autobusem siedzia艂am obok m艂odego ch艂opaka oko艂o 25-30 letniego. W pewnym momencie zauwa偶y艂am, 偶e ma wyj臋tego ze spodni penisa. Pocz膮tkowo pomy艣la艂am, 偶e si臋 przesi膮d臋, ale w autobusie nie by艂o wolnych miejsc. W autobusie by艂o zgaszone swiatlo, wi臋c prawdopodobnie nikt opr贸cz mnie tego nie widzia艂. Na zewn膮trz by艂o ciemno. Nie mog艂am si臋 przesi膮艣膰, wi臋c postanowi艂am udawa膰, 偶e 艣pi臋 i nie widz臋 tego, co on robi. W pewnym momencie poczu艂am jego sperm臋 na mojej r臋ce. Okaza艂o si臋, 偶e pochlapa艂 mi sp贸dniczk臋. Gdy wymownie spojrza艂am na niego, zauwa偶y艂am, 偶e on udaje, 偶e 艣pi. Nic mi wi臋cej nie pozosta艂o jak tylko wyj膮膰 chusteczk臋 higieniczn膮 i zetrze膰 sperm臋 z mojej r臋ki, sp贸dniczki i po艅czoch .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mo偶na przed ta艅cem celowo go podnie艣膰 偶eby w ta艅cu partnerka go poczu艂a. Np na weselach. I co? Odsuniecie si臋 wtedy?

Udost臋pnij ten post