Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Datura00

Praca w sklepie Nike

Polecane posty

Gość Datura00

witam wszytkich...bylam dzisiaj na rozmowie w galerii do sklepu Nike jutro mam isc na 8 godzin probnych i mam takie pytanie czy ktos pracowal moze w Nike badz wie cos na temat pracy w tym sklepie jak sie pracuje, jakie zarobki itd, ja akurat na pelen etat mam pracowac...prosze o odpowiedzi z gory dziekuje :*

To jak to, masz pracować a nie wiesz, jakie zarobki? :O

Gość Datura00
wow to duzo Twoja kolezanka zarabia, chyba jest na jakis stanowisku kierowniczym, bo watpie aby tyle zarabialy osoby sprzedajace...hmmm dziekuje za wpisy =)

Gość dej after dej
pamiętaj, nie pracuj bez umowy, choćby zlecenia na jeden dzień (próbny) bo często tak robili, że kazali pracować niby na próbę, czasami kilka dni, po czym mówili ci, że jednak nie. i kasy nie dawali. a bez papierka nie wyegzekwujesz

Gość lwnipjw33
ale to jest sklep NIKE czy jakis Franchising?

Gość Datura00
jest to sklep firmowy w galerii NIKE, bylam dzisiaj na dniu probnym mowia, ze oczywiscie mi zaplaca za to, ale nic nie podpisywalam no i nie wiadomo czy mnie wezma bo jest jeszcze jedna dziewczyna i nic nie wiadomo ... ehh ciezko o prace cos ;/ pozdrawiam wszystkich :*

Gość F.3.A.R
a pewnie bylem dzis w galerii i probowalem porzmawiac z paną tam Firma NIKE i juz moge zalatwic tej w pracy :))

Gość gość
Witam, mialam okazje przekonac sie jak to jest z tym "dniem probnym" w nike! Dziewczyny nie godzcie sie na to! Nie ma czegos takiego jak dzien probny w kodeksie pracy - to nielegalnie przeprowadzana rekrutacja, ktora powinna byc kontrolowana. Prawda jest taka - kiedy w najaczu wisi ogloszenie ze przyjma kogos do pracy to zazwyczaj jedna wielka bujda!!! Mam tam znajoma ktora opowiadala ze przewija sie tam multum osob na dzien probny a pozniej tak czy siak im dziekują i nikogo nie zatrudniają! Robia to po to by wykorzystac czlowieka, jego czas i sily a na koniec CZESC I NARA. Bylam 8 godzin na probnym,podobno sie spodobalam, mieli wybrac 1 sposrod nas czterech w tym dniu, poniewaz zblizal sie poczatek nowego miesiaca. Nie zatrudnili zadnej. Tak bylo przez 4 miesiace wiec wychodze z zalozenia ze po co zatrudniac kogos i mu placic jak mozna przeprowadzac nielegalna rekrutacje w postaci nieodplatnego dnia probnego? A czasem nawet kilku dni z tego co slyszalam

Gość gość
płacą początkującym 8zł/h i prowizja od sprzedaży. Osobiście nie polecam zwodzą ludzi, o wiele bardziej szanuje stanowcze nie dostała pani pracy niż czekanie do usranej śmierci na ich telefon .

Gość gość
Byłem dziś na rozmowie. Kierownik przedstawił mi korzystne warunki. Elastyczny grafik, pełny etat. Zaprosił mnie na dany dzień na 3 godziny szkolenia żebym sobie poobserwować obsługę i asortyment. Płacą też bardzo atrakcyjnie. :)

Gość gość
Uważajcie na tą firmę Adrenaline.pl oni mają kilka sklepów Nike. Czytajcie dokładnie umowy, wszystkie działania są na pograniczu prawa!

Gość lili

jakiś czas temu była na tzw. "dniu próbnym" i dawno aż tak nie zraziłam się do podejmowania pracy, tłumaczono mi że tylko na 3-4h przyjdę wszystko mi wytłumaczą i wszystko będzie na spokojnie, a zamiast tego 20 minut wytłumaczenia i rzucenie na głęboką wodę, po 1-wszej godzinie byłam zmęczona do takiego stopnia że lał się ze mnie pot, musiałam biegać od magazynu na sklep i tak w kółko, nie poinformowano mnie o tym jak mam się ubrać na takowy dzień, oczekiwano ode mnie że będę znała rozmiarówkę prawie że na pamięć oraz osoba która się mną opiekowała cały czas siedziała sobie na magazynie, gdzie niby miałam mieć jakąś pomoc a co najwyżej miałam kompletne nic, po czym gdy przyszło do podpisania papierów za takowy dzień próbny "opiekunka" nie wiedziała jak ma mi pewne formułki podyktować do uzupełnienia