Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pracccccoooo

czemu ludzie pisza ze...

Polecane posty

Gość pracccccoooo

za granica nie ma pracy??? Mam stycznosc w mojej pracy z polkami i polakami i ciagle slysze narzekanie ze nie maja pracy itp itd Ja mam wiele ofert pracy Mam stala prace i dochodzaca i wiele ofert pracy odrzucilam. Wczesniej nawet polecalam jakies polki lub polakow ale zawsze hmmmm nie chcialo im sie robic Jak to jest????

Trzeba sobie raz na zawsze zapamiętać, że Polacy to naród, który zawsze musi narzekać na wszystko. A już najbardziej jest to widoczne przy komentowaniu spraw wewnętrznych Polski - polityka, infrastruktura etc. Najbardziej lubię słuchać, jak to od 1989r. pogorszyło się w Polsce. :classic_cool:

Gość
człowieku JESTES PASKUDNY czy mozesz juz skonczyc to wklejać :D

Gość Bi em Double u
Wiesz Bauer nie każdy ma obowiązek szczerzyć się jak głupi to sera i jak mu się sypie życie to się z tego śmiać. Tego by chcieli wszyscy politycy u nas. Nikt by się nie skarżył a oni mogliby sobie kręcić lody i byłoby fajnie. A tu zonk. Niestety. Nie karz ludziom udawać na siłę szczęśliwych jakimi nie są i naśladować przyglupów np zza wielkiej wody. Jeśli ty jesteś zadowolony z życia i pracy to twoja sprawa. Najśmieszniejsze jest z tego wszystkiego to że o tym rzekomym narzekaniu jako naszej narodowej cesze to w kółko najczęściej rozprawiają przytrepowaci celebryci mający więcej szczęścia niż rozumu. To zjawiskowe.

Gość glupia nie nawidze siebie
GŁUPIO WYSZŁO WCZORAJ JAK TO BEDZIE PO ANG

Gość pracccccoooo
ale to jest ciagle kogo nie spotkam to zawsze ma zle !!!!! Jak polecilam znojomemu dziewczyne to go okradla Mieszkaja za granica i jeszcze gadaja ze w polsce zle ze tamto sramto ale co ich ma obchodzic polska jesli mieszkaja za granica?

Gość
ale taka juz mentalnośc polaczków heh jakby nie było nam będzie zle za duzo w dupach zle za mało zle ... heh jestesmy jedną wielką mentalną i światopoglądową porazką jako naród ... :/

Oceniajcie moje zdjęcia i mówcie czy ładne ; ) LINK: http//:jakubcio9.mondozoo.com

Bi em Double u -> Oczywiście nie piszę o pojedynczych przypadkach, w żadnym razie. Problem jest tego rodzaju, że w Polsce/na Polskę narzeka niemal KAŻDY POLAK. Sąsiad, kolega, znajomy, przyjaciel, wujek, ciocia, dziadek, brat, szwagierka WSZYSCY NARZEKAJĄ i to nawet ci, którym w życiu dobrze się powodzi. Narzekanie to nasza cecha narodowa niestety.

Gość
mówłam ze paskuda :D heh

Gość
tak wlasnie cehcha ! taka chyba najbadziej - poza akoholizmem heh i skarpetami pod sandałam - chraktrystyczna :P tyle ile najadłam się wstydu w róznych krajach słuchając historii o nas ... tego nie da się opisac :/

Stereotypy o Polsce i Polakach to już zupełnie odrębny temat.

Gość
tak tylko mi się nasunęło skoro juz temat heh

Gość Bi em Double u
Bauer-rozumiem o co Ci chodzi. Ale ze mnie sucz. Mam do Ciebie pytanie. Podaj mi jakiś naród który w przeciwieństwie do naszego osiągnął jak to określiłas mentalne i światopogladowe zwycięstwo.(w opozycji do porażki o której napisałas)CZY jest jakiś konkretny naród kraj państwo takie a jeśli tak to jakie?

Gość
chcesz przykładu ?? mentalnie, światopodlądowo biorac pod uwagę nastawienie i poziom kultury ... chocby moja ukochana Chorwacja zupełnie inni ludzie zupełnie inne nastawienie inna bajka choc tak blisko :D

Gość bynajmniej nie jest tym
narzekanie to jedno ale licytowanie sie kto ma gorzej i to jeszcze z takimi jakby namaszczeniem, spelnieniem wszelkich swoich pragnien zyciowych to drugie :O znam taka jedna laske, piszemy razem na forum, wystarczy jeden temat: ktos cos napisal, ze cos sie tam stalo, jakas osobista tragedia i ta laska zaczyna swoja licytacje i do tego jeszcze wszedzie ta smetna debilna emotka, ktora ma poswiadczac jaka ona jest biedna i zalosna i jak trzeba sie nad nia litowac :O oszalec mozna i strzelic jej w pysk by sie w koncu ogarnela

Gość
aj ale to wiele osób tak ma heh nawet na kafe wpisz cos to zaraz się zleca i zaczyna sie a bo ja ... ja sie ciesze ze mam zajebiste zycie nigdy nie narzekam ale nic z nieba nie sada ... aby cos osiągnąc trzeba na to zapracowac bądzzadbac o sprzyjające okoliczności hehe bez podtekstów :P

Gość jjjajajaj

Gość kiok
ale o jakiej pracy mowimy i w jakim kraju? Praca na szmacie zawsze bedzie, bo zaden amerykanin na przyklad nie zacznie nagle sprzatac swojej chaty, juz predzej zrezygnuje z karnetu na silownie:D