Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zawszemadra

mój były się żeni

Polecane posty

dowiedzialam się dzisiaj, że mój były się żeni w kwietniu tego roku. i bardzo dziwnie sie czuje. nie wiem dlaczego. nie jestesmy juz razem 3 lata. jest dobrze. nagle zaczely wracac wspomnienia. caly czas. non stop. nie wiem co bedzie w dniu jego slubu. czy ktoras miala tak samo? czy to normalne?

Gość to nie jest normalne

Gość rhhx
ja tez tak mam, mysle o bylym a nie powinnam wychodzi na to ze obie jestesmy nienormalne

Gość taka sobie jedna ania
a wlasnie, ze to jest normalne, ja sie rozstalam z chlopakiem, bo uczucie wygaslo i nie czulam juz nic, ale jak sie po roku dowiedzialm, ze ma kogos, to i tak poczulam nutke zazdrosci. Taka nasza ludzka natura... przejdzie ci

Gość hswi
a ja mysle, ze tak ma wiekszosc kobiet, kiedy dowiaduje sie, ze ich byly sie zeni. Kobiety, mimo iz zyja juz swoim zyciem, maja nowych partnerow, to chyba by chcialy, aby ci "byli" caly czas za nimi tesknili, zalowali, ze nie sa juz ich kobietami, a slub oznacza, ze facet ma byla w dupie i to was boli, prawda?;)

Gość inspiracja.
mnie by to nie bolalo. mam dosc tego lachmyty, ktory nie dosc, ze klamal, manipulowal moimi uczuciami, to jeszcze zdradzal. niech teraz inna sie z nim meczy. ja prosze o to niebo i ziemie, zeby uwolnila mnie od tego idioty, ktory dzwoni do mnie, przyjezdza pod moj dom,nawiedza mnie wpracy, stoi pod sklepem, kiedy ide na zakupy. niech go zczysci!!!!!!!!!!!!!