Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fionazielona

Są mężczyźni którzy potrafią się nie podnieci ładną dziewczyną wygla przypominaj

Polecane posty

Gość fionazielona

aca Monice Belluci? Mam powodzenie, ale ten z którym bym chciała bliższych kontaktów ucieka i twierdzi, ze go nie podniecam, co mi powidział w twarz! Dlaczego?

Gość fionazielona
oj nie... to prawdziwy Casanova, juz na poczatku znajomosci powiedzial, ze dla niego dziewczyna musi sie bardzo starac, ale olalam te slowa, pomyslalam ze udaje twardziela... Dodam, ze pomimmo calej jego przystojnosci, jest chyba bardzo niesmialy, bo dziwnie sie zachowuje, jakby byl speszony, najezony nie wiem, albo moze jest bardzo szorstki i niedobry, trudno mi to okreslic

są dwie możliwości - albo z ciebie taka monica belucci jak ze mnie leonardo di caprio :classic_cool: albo on jest pedał.

jesli faktycznie wygladasz jak bellucci to nie ma takiej mozliwosci. ale znajac kafe to tutaj same bellucci, zety jones i hepburny :P

Gość fionazielona
mam 172cm , 62kg wagi, bardzo cienka talie, biust 75d, czarne wlosy do pasa, brazowe oczy, bardzo ciemna oprawe i oliwkowa karnacje, faceci za mna lataja, ale nie on... dodam ze jestem od niego dwustopniowo bardziej wyksztalcona, hmm nie wiem .., nie dosc ze nikt mi sie nie podoba, to jeszcze taki pech:(

Gość fionazielona
tak powiedzial, ale za 2h pisal smsy, ze mnnie pragnie, bylam juz daleko i zwyczajnie to zlekcewazylam... Tak jest ciagle...

a moze on woli niewyksztalcone blondynki? poszukaj kogos innego zamiast marnowac czas i urode na jakiegos goscia ktory nie potrafi docenic tego co ma.

mam 172cm , 62kg wagi, bardzo cienka talie, biust 75d, czarne wlosy do pasa, brazowe oczy, bardzo ciemna oprawe i oliwkowa karnacje, faceci za mna lataja, ale nie on... dodam ze jestem od niego dwustopniowo bardziej wyksztalcona, hmm nie wiem .., nie dosc ze nikt mi sie nie podoba, to jeszcze taki pech nawet j ię posikałam, jak on tak mógł

Gość zaklamana piekna bejbe
jest amatorem filigranowych blondynek z małym biustem tak jak ja

Gość gfhfg
Koleś dobrze kombinuje-olewa cie a ty mimo to nadal się starasz o niego.A ty skoro jesteś tak fajna i mogła byś mieć "każdego"to pewnie wyszedł z założenia że czegoś takiego jeszcze nie doznałaś i będzie ci to przynajmniej intrygować. Albo masz za duże mniemanie o sobie-i to mi się wydaje bardziej prawdo podobne czytając wcześniejsze twoje wypowiedzi tak uważam.Może też i jesteś ładna ale sztuczna a nie wszyscy lubią takie.

Gość fionazielona
moze tak:( moze dobrze sie dzieje... moze ja po prostu cierpie bo nie mam tego co chce... i jak by w koncu mi ulegl to ucieklabym po tygodniu, ze wzgledu na niedopasowanie pod wzgledem charakterow, kultury, zaintersowan, podobny temperament to za malo

nie ważne czy woli małe i płaskie, czy rude i z wielkim tyłkiem - na belucci poleci każdy. ale tak jak mówiłem, to widocznie baaardzo daleko do belucci :o

Gość fionazielona
eh, jarzabek, nie chce tutaj udowadniac czy daleko czy blisko... sa tacy co twierdza, ze jej do mnie daleko heh to jednak nie jest dla mnie najwazniejsze, wolalabym byc w takim przypadku mala blondyna jesli on takie wlasnie woli, bo to jedyny facet dzis na Ziemi z ktorym moglabym pojsc do lozka

jakie te kobiety glupie... jesli ci to tak bardzo przeszkadza, to zrezygnuj ze swojej egzotycznej urody i przefabruj na blond dla jakiegos pana ktory albo niedowidzi albo jest ukrytym homoseksualista.

Gość fionazielona
a moze po prostu dla niego wcale nie jestem ladna, albo po prostu on kocha inna? tez tak moze byc... albo moze nie lubi takich pewnych swojej racji kobiet, tylko woli skromne i posluszne