Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iCoTeraz...

mój facet ma inna

Polecane posty

Gość iCoTeraz...

wiec oboje mamy po 21 lat, bylismy ze soba 2 lata od miesiaca zaczelo sie miedzy nami zle dziac. On nie mial ochty na seks, prawie ze soba nie rozmawialismy nawet mimo ze on u mnie mieszkal. zaczal nagle czesciej spac u rodzicow a ja zaczelam miec dziwne przeczucie ze mnie zdradza. Na poczatku myslalam ze cos jest ze mna nie tak, w kazdym jego zachowaniu szukalam jakichs klamstw, czasem nawet mialam przeczucie ze mnie oszukuje ze jest w pracy a naprawde jest gdzie indziej, poprostu czulam ze cos jest na rzeczy. kilka dni temu sie poklocilismy i powiedzialam mu ze mam go dosyc, dwa dni sie nie widzielismy pozniej, spotkalam sie z kolezanka, i ta kolezanka powiedziala mi ze miala mi tego nie mowic ale nie chce zebym sie meczyla i mi powie. Moj chlopak dzwonil jakis miesiac temu do jej chlopaka (sa kolegami) i mu opowiedzial mu ze ma inna dziewczyne powiedzial jak ma na imie, ze jezdzi do niej a mi mowi ze spi w w domu albo idzie do pracy i ze ta dziewczyna o mnie wie. Mimo, ze nie jestesmy juz razem to on sie nie przyznaje, mowi ze jestem nie normalna ze tak mysle i ze jak moge im wierzyc( temu chlopakowi zdarzalo sie klamac kiedys nam obojgu na nasz temat chyba tylko dla zabawy, zeby nas sklocic) jednak tym razem za duzo rzeczy sie zgadza... nie wiem zupelnie co mam robic jak sobie teraz poradzic z tym wszystkim. nie wierze mu ale caly czas mam w sobie jakas iskierke nadzieji, ze to wszystko jakis zly sen:( tak bardzo go kocham, myslalam ze to ten jedyny, poradzcie mi co byscie zrobily na moim miejscu...

Gość inspiracja.
nic nie rob. to wszystko, co mozesz robic. rozwial twoje zludzenia. wiesz, ze ma kogos, nie jestescie razem, wiec za kim tu tesknic? za oszustem, za facetem, ktory zdradza?no w morde jeza, chyba cie pogiello? olej go.

Gość dlatego poniewaz ze...
widocznie to nie jest ten jedyny.

Gość gość
Nie jest wart ani jednej lzy,to smarkacz i tchorz,tamta potraktuje tak samo za jakis czas,nawet jesli sie ozeni,bedzie oszukiwal.Badz dla siebie dobra,kup sobie cos,zjedz cos dobrego,odreaguj i idz dalej.On nie byl Ciebie wart,to balast nie mezczyzna,prawdziwy facet da Ci wsparcie,sex pewnie tez byl do bani.