Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajanka

PONIŻYŁ MNIE CHŁOPAK

Polecane posty

Gość kajanka

DZISIAJ MÓJ CHŁOPAK (DOJRZAŁY FACET) NAZWAŁ MNIE KAŁMUKIEM - CHCIAŁ SIĘ NA MNIE WYŻYC ZA NIEUDANY DZIEŃ W PRACY - CO O TYM MYŚLICIE?

Gość goblinek smrodlinek
trzabyło mu powiedzieć że jest brontozaurem reksem

Gość kajanka
K A Ł M U K I E M - ALE TO RACZEJ NIE JEST ŚMIESZNE - NIE?

Gość LinneoS
A czy Twój chłopak to wogóle wie co to znaczy? To słowo jako obelga nie ma kompletnie racji bytu. Kałmuk bowiem to mieszkaniec Kałmucji. Wpisz sobie Kałmucja na wiki to będziesz wiedzieć o co chodzi. Czego to ludzie nie wymyśla. No chyba że jest w stanie sprecyzować co miał na myśli. Na przykład jakąś ich przyware narodową etc

Gość do tu fleja
kurwa ale ty jestes przyjebany, twoj debilizm przekracza wszelkie granice chuj ci w dupe cwelu!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość trzeba bylo jeszcze
No i kto powiedzial, ze kafeteria nie uczy :D

Gość
a ja wiem co to jest kałumuk:classic_cool: to kto, kto duzo je:D

Mnie i tak najbardziej się podoba, jak ktoś mówi o kimś "paszkwil" :D:D:D

Gość
mailo byc kałmuk, sory:D

Gość tadzio kawalarz
Ej, tak a propos tego kałmuka :D Opowiem dowcip: Mąż kupił żonie nową patelnię, wraca do domu i widzi jak żona uporczywie skrobie powierzchnię patelni nożem. Zdenerwowany mąz wykrzyknął: -Czemu skrobiesz nożem po teflonie?! Żona na to: -Sam jesteś poteflon!

Gość LinneoS
Szukaćie wiedzy w slang słowniku? A tam jest błąd i to poważny Bo Kazachowie to zupełnie ktoś inny niż KAŁMUCY. Tam akurat jakąś bzdure kompletna napisali.Z potocznym wydźwiękiem tego słowa nie polemizuje bo ludzie różne rzeczy wymyślają. Np nie wiem czy wiecie co oznacza słowo Caboklo?

Gość LinneoS
To się inaczej pisze rzecz jasna bodaj Caboclo. To dopiero ciekawy rodzaj określenia. Np zwrot ty k...a Caboclo jesteś. Ha. Otóż tym słowem określa się ujmując rzecz w uproszczeniu osoby pracujące przy wyrebach lasów tropikalnych am płd które jak wiadomo są oparte na roślinności produkującej wysoce eteryczne żywiće itd doszło do mnie że oni często przy wypalaniu drewna które nie idzie na dalszy przerób "bakaja"te opary i chodzą non stóp wcięci. Krążą tam takie żarty że Caboclos np piłuja gałęzie na których siedzą bo są cały czas na fazie. To słowo użyte na ok kogoś zamulonego i tempego to niezły słowotwórczy wynalazek przyznam. Ale taki kałmuk to chyba dlatego że to śmiesznie brzmi.:) :)

Gość wladyslava
Mój ojciec czesto sie drze w samochodzie "jak jedziesz, kałmuku". To ma "temperaturę" mniej więcej taką jak "baranie", "ćwoku", więc nie jakąś bardzo mocną. Zależy jak to powiedział, ale ja mysle, ze nie ma się o co obrazać.

Gość kajanka
przestańcie pojeby sie śmiać . tu leja zasrańcu kto cie tu kurwa zapraszał . WONNNNNNNNNNNNNNN

Gość LinneoS
KAŁMUK:-D:-D Co tam słychać w Kałmucji? Słyszałem że lubicie dwie rzeczy spirytus i szachy?:-D:-D Mamy nowego na Kaffe.HE HE

Gość nurkaaa
No,Kałmuk to brzmi obrażliwie ,bo okresla człowieka z republik radzieckich,skośnoocy-ktorzy słuzyli w sowieckim wojsku walczac z Niemcami w drugiej wojnie swiatowej,nawet po rosyjsku nie mowili,niewykształcona holota,gwałcąca niemieckie kobiety.