Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Onn 84

Jakie sa kobiety Skorpiony?

Polecane posty

Gość Onn 84

Macie doswiadczenie z takimi, jakie naprawde sa?

Gość Onn 84
nikt nie zna Skorpionic?

Gość takie______
Kobieta spod znaku Skorpiona posiada tajemniczą aurę, co dodaje jej uroku. Jeśli jest piękna, jest femme fatale. A jeśli natura poskąpiła jej urody, w pełni rekompensuje to jej osobowość, żywość i zmysłowość. Nawet ładniejsze kobiety przy niej wydają się bezbarwne. Kobietę Skorpiona cechuje upór. Równie mocno kocha, jak nienawidzi.

Gość Onn 84
ale z zycia info. nie z google :)

Gość takie_______
Kobieta Skorpion nie żyje miłością pospolitą. Oddaje się całkowicie i z pasją, nie martwiąc się o to, co powiedzą inni. Pozostawia zwykle niezapomniane wrażenie na tych, których spotyka na swej drodze. Takie uniesienie zachwyca, ale też przeraża: nie każdy mężczyzna jest gotowy wspinać się na urwisty klif, żeby potem kochać się na szczycie, ciągle bliżej nieba! Kobieta Skorpion ma często młodszych od niej partnerów, z którymi przeżywa wzniosłe, ale krótkie romanse. Kiedy czas się ustabilizować kochankowie opuszczają ją dla małżonki spokojniejszej i bardziej konwencjonalnej. Rozstaje się bez żalu: i tak nie byli w stanie sprostać jej wymaganiom. Oczekuje, że pewnego dnia spotka mężczyznę, który będzie do niej podobny, pochłonięty poszukiwaniem doskonałości, któremu ona poświęci życie, i który z kolei całkowicie odda się jej.

'Kobieta spod znaku Skorpiona posiada tajemniczą aurę, co dodaje jej uroku. Jeśli jest piękna, jest femme fatale. A jeśli natura poskąpiła jej urody, w pełni rekompensuje to jej osobowość, żywość i zmysłowość. Nawet ładniejsze kobiety przy niej wydają się bezbarwne. Kobietę Skorpiona cech*je upór. Równie mocno kocha, jak nienawidzi.' czyli rozumiem ze data urodzenia w pelni definiuje nas jako osoby?

Kobieta spod znaku Skorpiona posiada tajemniczą aurę, co dodaje jej uroku. Jeśli jest piękna, jest femme fatale. A jeśli natura poskąpiła jej urody, w pełni rekompensuje to jej osobowość, żywość i zmysłowość. Nawet ładniejsze kobiety przy niej wydają się bezbarwne. Kobietę Skorpiona cech*je upór. Równie mocno kocha, jak nienawidzi. też jestem skorpion, ale żeby tak se słodzić bezzasadnie ja żem jest uparta, złośliwa, wredna, ambitna i leniwa (sic!), zasadnicza i uogólniająca, dzieciuch :)

a jakie sa osoby miedzy 164cm a, 168cm. to pytanie jakie sa skorpionice, jest tak samo inteligentne. bravo!

Gość anka 84
ja jestem skorpionem jestem nieufna , nie zwierzam sie, jak ktoś podpadnie to zawsze bede to pamietać, jak kocham to całą sobą

Gość skorpionice to wredne
mściwe, zapatrzone w siebie egoistki, którym sie wydaje,że wszystko sie im należy. Do tego fałszywe, obłudne i nieobliczalne... radzę omijać z daleka...... A, że leniwe to też prawda- najchętniej wysługiwałyby się każdym.....brrrrrrrrrrrrrrrrr

Gość _jam skorpion_
Uparta jestem jak nie wiem co :D

Gość skorpionice
są fałszywe

Jestem skorpionem......inteligentna, sympatyczna, zabawna.....jednak w stosunku do tych którzy są w porządku do mnie.Tępię zdecydowanie cwaniactwo i tych, którzy są fałszywi dla mnie.Wrogów szczerze zwalczam.Nienawidzę mocnych charakterów, czyli lwów....wtedy jestem złośliwa i pamiętliwa

Gość Norberrt
Lubie je , sa madre, zadbane i interesujace.

Gość przecież to wszystko prawda
co pisze -abc101- też jestem skorpionica, uwazam, ze sa to bardzo dobrzy ludzie/kobiety...do momentu jak sie je nie zdradzi, zrazi,porzuci itp.......wtedy sa nieobliczalne :P

Gość rebellefleur
Jestem skorpionicą z pierwszej dekady (podobno najgorszej). Jestem pewna siebie, ambitna i zawsze niezależna. Wredna bardzo dla tych, których nie lubie lub mi się nie spodobają. Dla przyjaciół kochana. Potrafie podsumować sytuacje jednym spojrzeniem. Wojownicza z pewnością, silny charakter, uparta, mściwa, kłótliwa. Zawsze wygrywam i owszem uważam się za wyjątkową kobietę, piękną, orginalną bo drugiej takiej nie ma jak ja. Kobieca 100% :) Mądra, inteligentna, intuicja mnie nie myli, tajemnicza. Z pazurem i lepiej ze mną nie zadzierać. Partner musi być wyjątkowy, interesujący żeby zrobić na mnie wrażenie. Kocham sex! Fascynuje mnie. Dużo seksu ;) Zawsze i wszędzie. Raczej się nie zakochuje bo to we mnie się zakochują. Tak jak wspomniałam musi to być naprawde ktoś bardzo interesujący i dobry w łóżku! Lubię przygody i jeśli czegoś pragne zawsze to mam. Nie przejmuje się opinią ludzi, robie co chce. Biore z życia to co najlepsze :) Wykorzystuje ludzi. Humorzasta. Kocham sex !!! Z reguły nienasycona. Taka jestem i nikt tego nie zmieni. Kiedyś będe kochającą żoną i matką napewno. Uwielbiam rządzić. Chcieliście to macie. Buziaczki :)

Gość gość
haha a mój znajomy bliźniak wali taką piękna, inteligentną, seksowną, pewną siebie i niezależną po rogach. Robił to przed ślubem i także po ślubie. Gdzie ta sławna intuicja i podejrzliwość skorpionic, raczej naiwność...