Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość błyszcząca mimoza

Czy podkłady Maybelline są dobre?

Polecane posty

Gość błyszcząca mimoza

Zamówiłam sobie podkład Maybelline Age Rewind, nie mogę znaleźć jego recenzji. Czy podkłady tej firmy są dobre? Plusem jest niska cena.

Gość fyujf
na wizażu powinny być recenzje, czy dobre... zależy jaką masz cerę , jakie wymagania co do podkładu, Ja aktualnie używam mineralnego podkładu, w sumie może byc, z tym że ja nie mam żadnych wyprysków , wągrów,porów, po prostu troszkę wyrównać kolor potrzebuję

Gość mirulka----
Oj nie, moim zdaniem Maybelline robi jedne z najlepszych tuszy do rzęs i jedne z najgorszych podkładów. Kup Revlon Colorstay- jest świetny i dość niedrogi.

Gość kendyska
mialam dwufazowy podklad maybelline i nie bylam z niego zadowolona :O chociaz nie wiem ile bazy bym nalozyla, nie bylo zadnych efektow. a co do pudru to ciezko sie rozprowadzal i byl zbyt ciezki.

Gość błyszcząca mimoza
Ale właśnie mi chodzi o takie niecodzienne zastosowanie takiego podkładu... wymyśliłam sobie, że kawałek ściany muszę pomalowac na kolor cielisty, a nigdzie nie mogłam znalezc odpowiedniej farby, no więc ten podkład był dla mnie jak zbawienie! Hmm... skoro niedobry dla cery, to na ścianie też będzie kiepsko leżał. spróbuję może z tym revlonem, ile on mniej więcej kosztuje? i jakie ma dostępne odcienie?