Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eurydykae

Pielęgnacja noworodka - mogę tak robić?

Polecane posty

Gość eurydykae

Chciałabym stosować kosmetyki Ziajka. Czy można maluszka myć tylko w tym płynie natłuszczającym, a pupę smarować maścią pośladkową przeciw odparzeniom i nie używać oliwki? Pomijam oczywiście mycie buzi itp, chodzi mi o całe ciałko.

Gość a co ja wrózka
jasne, że można jak zobaczysz, że ma za suchą skórę to po prostu kupisz oliwkę czy balsam i posmarujesz po następnej kąpieli zwykle dodatkowego natłuszczania wymagają tylko nóżki i rączki dziecka ja w ogóle nie używałam oliwki

Gość EEEmmmIIIlllKKKaaa
ziajka ma stosunkowo małe opakowania, jak nie podpasuje to zmienisz na inne jak do kąpieli używasz płynu natłuszczającego to nie trzeba już oliwki ja używałam hipp, johnson i nivea baby, oczywiście nie na raz nie zauwazyłam różnicy, wszystkie były dobre oliwka mi się nie przydała, wolałam balsam z hippa

Gość eurydykae
No właśnie ja wszędzie czytam, że oliwka zatyka pory. A ten płyn natłuszczający wypróbowałam na sobie i powiem, że moja sucha, ciążowa skóra się poprawiła i pięknie pachniała. Jakby co, to faktycznie dokupię oliwkę i już. Brakuje mi tylko szamponu z tej serii od 1 dnia życia.