Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znaleziatko

Czy sa juz jakies objawy w 2-3 tyg ciazy?

Polecane posty

Gość znaleziatko

Przypuszczam,ze jestem w ciazy,spoznia mi sie okres.Dopiero 3 dni,ale ja mam zawsze regularny-nawet jak biare leki,podrozuje itd. Ciekawi mnie,czy sa juz jakies widoczne/odczuwalne objawy na samym poczatku.Z gory bardzo dziekuje:)

Gość twojaglupota
tak kopie i puka tak za tydzien spytaj kto tam odpowie Twoja Glupota bo wiesz wtedy juz mowi

Gość znaleziatko
nie wiem kto tu jest glupi: ja,bo przyszlam z konkretnym zapytaniem, czy ty,co siedzi tu i pisze bez sensu marnujac czas - wspolczuje ci twojego zalosnego zycia idiotko

Gość twojaglupota
Ja Cie nie obrazam. Ale po co zadajesz glupie pytania? Na takie pytania sa glupie odpowiedzi. Uczesz sie bo sie po lekku zjezylas

Gość znaleziatko
owszem,obrazasz,bo nazywasz glupia cieszy mnie niezmiernie,ze ty dokladnie pierwsze objawy ciazy znasz,ja nie i nie jest dla mnie to objaw glupoty,zeby o to zapytac skoro nie mozesz zcierpiec,w twoim mniemaniu,takich glupich pytan,to po cholere tracisz czas na takie dyskusje? jestes jakims mentorem tego forum czy jak? skoro taka madra jestes to moze przenies sie na forum national geographic albo financial times i nie pisz na kafeterii

Gość znaleziatko
Mam straszne rozwolnienie od pewnego czasu i ochotę na wędlinę z sosem toffi, czytałam że kobiety w ciąży tak mają...

Gość znaleziatko
P.S. jestem dziewicą :)

Gość twojaglupota
Ale pojechalas po mnie! Normalnie szok! Dobra powiem Ci nie ma widocznych objawow. ewentualnie moga bolec glownie boki piersi,dol brzucha czasem pobolewa,jak jestes ok 4tyg ciazy to moga wystapic jakies smaki

Gość znaleziatko
no widzisz,jesli chcesz potrafisz byc konkretna i mila-nie trzeba bylo tak od razu? dziekuje za odpowiedz

Gość znaleziatko
sorry za moje humorki, ale mam do nich prawo, w końcu mogę byc w ciąży :)

Gość twojaglupota
No widze. Rozwalilo mnie w twoim pytaniu czy sa objawy widoczne. Nie trzeba byc znawca zeby wiedziec. Prosze bardzo i nie ma za co

Gość eistee
widoczna glupota soory

Gość znaleziatko
widoczne-czyli wlasnie zmiany skorne,twardosc brzucha czy piersi,itd dla znawcy sztuki glupkiem moze byc ten,kto nie potrafi rozroznic Dali od Picassa,dla elektryka ktos,kto nie wie co to Watt a co Volt,dla fizyka ktos,kto nie potrafi podac wzoru na sile,dla geografa ktos,kto nie zna stolicy Macedonii ja nie wiem jakie sa pierwsze objawy ciazy dziekuje za odpowiedzi