Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaktojestddddd

świadek Jechowy

Polecane posty

Gość jaktojestddddd

Niedawno poznałam faceta 23 lata. Wysoki brunecik ciemnej karnacji, umięśniony i inteligentny. Dowiedziałam się, ze jest prawiczkiem. Zdziwiłam się, że taki facet jeszcze nie spał z kobietą. Od jego znajomego dowiedziałam się, że jest świadkiem jehowy. On i jego cała rodzina. Czy ten fakt ma wpływ na to, że jest prawiczkiem i czy będzie nim aż do ślubu?? jak to jest w tej religii??

Gość Andżela 17 Łochów
s tego co wiem to jehowi mogą uprawiac sex tylko w ramach rodziny

Po co idiotko zakładasz drugi temat ? ' no, to nie bylo specjalnie grzeczne, prawda?

Gość Milaszka
Niedlugo tez bedziesz swiadkiem jechowy. Opamietaj sie dziewczyno, bo niedlugo bedziesz blakac ulicami z ksiazeczkami w rece.

Gość okiennica
s tego co wiem to jehowi mogą uprawiac sex tylko w ramach rodziny ---------------co masz na myśli ? kazirodztwo ?

Gość dama swirze
znowu sie zaczynasz ?? :D

'Specjalnie nie musi ' ta postawa nie jest specjalnie chrzescijanska, prawda ? :P

witam,. dla ścisłości jeśli jest światkiem Jehowy ,to może uprawiać sex ale tylko z żoną,jeśli chodzi o religię.W praktyce to nie mam pojęcia to zależy od osoby.Ale ich religia nakazuję współżycie tylko z małżonkiem. pozdrawiam

Gość katoliczka z oazy
ksiądz na oazie wielokrotnie pokazywal na zdjeciu na których świadkowie jehowy kopulują ze zwierzetami, popłakałam się szczegolnie przy śwince

Gość bojabojaboja
Tak, świadkowie Jehowy mają bardzo radykalne zasady dotyczące nawet seksu małżeńskiego. Przedmałżeński jest zabroniony.