Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehhhhhhhhhhhh/

pytanie dotyczace testow na prawko....pomozcie

Polecane posty

Gość ehhhhhhhhhhhh/

Za 1,5 tygodnia mam egzamin na prawko, juz sie nauczylam wszystkich pytan do testow a wlasnie dowiedzialam sie ze sa jakies zmiany w testach;/ ktos wie jakie?:/ bo ja juz kopletnie nie wiem co mam teraz robic....to nie powinno tak byc bo zapisalam sie jeszcze w tamtym roku i dostalam plyte z tymi niby starymi testami wiec na takich powinnam zdawac;/ jak nie zdam teorii to sie chyba zalamie..............

Gość twojaglupota
raczej bedziesz pisac z tego co sie uczylas nie powinno byc inaczej Powodzenia

Gość ygujygu
pewnie jakies nic nie znaczace zmiany, pytania musza byc te same, jak narazie nawet obrazki i kolejnosc odpoiwedzi była taka sama jak w testach do nauki, pytania ew moga byc inaczej sprecyzowane, skoro w takich testach juz nic innego nie da sie wymyslic

Gość ehhhhhhhhhhhh/
no ja juz teraz sama nie wiem ale skoro taka ustawa od nowego roku to chyba mnie tez bedzie obowiazywac bo wkoncu zdaje w tym roku;/

Odpowiedzi są tylko inaczej sprecyzowane to wszystko :) Wiem bo instruktor podał nam to na kursie a jedno zostało wykreślone. Chyba te o policjancie i dowodzie rejestracyjnym. Tak mi sie wydaje... Nic strasznego ;)

Gość ehhhhhhhhhhhh/
a masz podane w jakich pytaniach sa zmiany? duzo ich jest?

pytanie 227 (jesli masz ćwiczenia z ASGRAF) brzmi Na tym skrzyżowaniu kierujacy pojazdem 1 ustepuje pierw. pojazdowi: a- 2 B-3 C-4, no i jest obrazem z rondem i tramwajami. Poprawna C A zmiana w konstrukcji to zamiast zwiększyć uwagę jest zachować szczególną ostrożność :) Pytani 433 o zabraniu dowodu rejest. przez policjanta - wykreslone :)