Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lukrecja z anyżkiem

dzisiaj zaje fajne filmy w TV

Polecane posty

Gość lukrecja z anyżkiem

Co oglądacie? Bo ja się nie mogę zdecydować.. 20:00 Dziewięć miesięcy z Hugh Grantem, polsat 20:00 Władca pierścieni, tvn 22:00 Inni, super thiller, polsat 23:30 Kiss kiss, bang bang - świetna komedia akcji, tvn 0:15 Requiem dla snu, ciężki, ale w TOP 10 na filwebie, polsat W ogole Polsat po bandzie dzisiaj polecial... aaa zaczyna się!!! :))))

Gość jaskajsdhjdbsjdsd
nie lubie wladcy pierscieni ale leci bo i taknie ma nic ciekawego dzisiaj jak dla mnie:( nuda wielka:(

Gość żal mi cię naprawdę
Masz fatalny gust filmowy, to raz. A po drugie po co katujesz się oglądaniem filmów w tv wraz z godziną reklam? Obejrzyj se na DVD lub na kompie - porę emisji wybierasz sama, przerwy również, no i nie ma reklam.

Gość jaskajsdhjdbsjdsd
do osoby powyzej ja tez nie lubie takich filmow ale kazdy ma swoj gust a co do ogladania filmow na dvd ale jakos nie lubie nie wiem czemu :( wole ogladac tv serio bo jakos tak dziwnie sie czuje nie wiem jak to wytlumaczyc pewnie mnie nie zrozumiecie;]

Gość żal mi cię naprawdę
Nie zrozumiemy.

Gość .....ot..co......
ja wybralam 9 miesiecy :)

Gość Czeeeeeeeeeekoladka
a mnie tam zaden film sie nie podoba i jak zawsze w piatki nie ogladam telewizji bo nigdy nie ma nic ciekawego;) teraz to chyba niech pomysle kiedy cos ogladalam ostatnio w tv hmm a no tak we wtorek m jak milosc:D:D hehe

Gość lukrecja z anyżkiem
jeju, ale wybredni jesteście. Ale powiem wam tak: normalnie tez ogladam na dvd i zawsze mialam najgorsze zdanie o filmach w TV, plus te reklamy wkurzajace... jednak ostanio pozytywnie mnie zaskakuje tytulami, ktorych nie mam w swojej kolekcji. Niedawno np. leciala jedna z lepszych, nie sztucznych, wulgarnych, robionych dla kasy polskich komedii romantycznych, czyli Rozmowy Noca, a wczoraj I'm Dina. Dzisiaj leci Requiem dla snu, a ze jeszcze nie widzialam, to chce sie przekonac, o czym wszyscy gadaja i co tak wychwalaja. Poza tym to byl specjalny watek, zeby oderwac ludzi od tej kafeterii :P