Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gosiek02020

jak PECH to PECH!!!

Polecane posty

co tu duzo mowic mam pecha! moze to sie wydaje glupie ale nigdy w pecha nie wierzylam uwazalam ze jak sie cos zlego przytrafia to poprostu taki los i juz... ale... z perspektywy czasu widze ze jednak to co sie w moim zyciu dzieje to nie moze byc tylko zwykly los to poprostu pech! nie ma dnia zebym sie nie zmarala:) albo nie przytrafilo by mi sie cos zlego i nie chodzi mi tu o przewrocenie sie potkniecie upadek z krzesla itp itd bo to jest u mnie na porzadku dziennym i mozna by to nazwac nawet niezdarnoscia ale sytuacja gdzie w bialy dzien na zatloczonej ulicy siada mi na plecach nietoperz! albo na egzaminie na prawo jazdy przebija sie opona (dlatego tez nie zdalam) albo i to juz jest powazna sprawa: siedze kiedys w szkole i spada na mnie lampa! doslownie 9 lamp w sali 32 uczniow i akurat ta nademna spada na mnie na szczescie odpadla tylko oslona zarowki ale jakby nie bylo spadlo na mnie i takich sytuacji sa miliony!!! a jakiego wy macie pecha czy jak to chcecie nazwac moze mnie to pocieszy :)))

no wiesz chyba niema ludzi ktorzy nie maja pecha ja tez mam moze mi nigdy nietoperz nie siad na plecy! ale tez sie zdarzaja jakies porazki przed ludzmi hehe