Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ohooo

Jak kocha to wróci ?

Polecane posty

Gość ohooo

po 4 latach i 3 tyg ciaglego klocenia stwierdził ze to bezsesnu.Rok w odległości poznał nowych ludzi(imprezowych) zaczął jarać zioło mamusia już nie miała wpływu na to co robi nie mogła go pilnować.Jednak to nie podobne do niego! zawsze on walczył chociaż nie zawsze potrafił. Pierwsza miłość mamy 19 lat. Powiedział , że kocha mnie ale może kiedyś żałować ze sie nie wyszalał .Chciałam żeby powiedział ze już nie chce ze mną nigdy być powiedział ze łzami w oczach. Powiedziałam ,że jak wyjdzie drzwi się zamkną , wyszedł. Boli :( Szaleć można razem. wiem wiem, znajdę sobie innego ! Ale po co ? ten mi odpowiada , ten jest jedyny . Chcem walczyć o to co jest między nami bo wiem że jest to coś wielkiego. Mam ciężki charakter choć nie zdawałam sobie z tego sprawy teraz wiem i chciała bym się zmienić. Zostały 3 msce do końca tej odległości mieliśmy mieszkać razem w jednym miejsce mieliśmy studiować w jednym miescie. Więc pytam ...jak kocha to wróci ? Może jednak zatęskni :(? czy się łudzę ? ehh nigdy nie myślałam ...zawsze był zakochany

Gość ohooo
niech mi ktoś powie :(

Gość dsfzgxjhg
niewróci

Gość a do czego ma wracać
do tych ciągłych kłótni??

Gość ohooo
chciałam to naprawić chociaż raz.

Gość dsfzgxjhg
zartujue niewiem,ale ja po 1,5 roku kłócenia sie zerwwalem na dobre bo dla mnie to tez niemialo sensu

Gość ohooo
to było 4 lata. Chociaż nie zawszę się tak kłociliśmy , teraz coś sie zepsuło ale żałuje ja wszystko prowokowałam chciała bym być teraz w jego głowie on jest taki skomplikowany :(

Gość Domi33
Przykro mi ale nie sądzę aby wrócił. Do kłótni się nie wraca....człowiek się wypala po jakimś czasie.

Gość ohooo
tak żaluje ze robilam problem z byle czego jak mam go przekonać ze chcem sie poprawić i juz zawsze bedzie dobrze:( ? ??

Gość baba zez jajami
jak kocha to wróci-ale po co :D będziesz czekać?