Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ex sponsoretka

Diewczyny mające sponsorów, są tu takie?

Polecane posty

Gość stach3621f
a może poprzedni włąsciciel podpał użądznie smowłanczające, są tekie do odstraszania złodzieji

Gość zakazanyowoc89
ja miałam 16 lat jak weszłam w taki układ. dziś mam 22 i dalej jestem z tym kolesiem. Nie mam określonej stawki, po prostu dostaje to na co chcę, częste zakupy, prezenty, wyjazdy itp Pewnie sobie pomyślicie, że 16 lat to gówniara byłam ale wierzcie mi, że jak rodziców na nic nie stać to własne sumienie zniesie więcej niż uszy. Nikt nie chciał się ze mną zadawać bo nie miałam fajnego telefonu czy modnych gadżetów. Pewnie powiecie, że nawet jakbyście nie miały nic to byście nie dały doopy nikomu. Ale to na prawdę przykre nie mieć przyjaciół i być ciągle tą gorszą. A teraz? przyznam, jest mi tak już wygodnie.

Gość ex sponsoretka
Mam dupie magazyn arbuzów:):)

Gość ex sponsoretka
tzn w pupie je mam jupi!!:):)

jasne, brak fajnego telefonu to kit ;) jednak uważam, że poniżej 18 nie powinno się wchodzić w tą strefę...

Gość komunikatywny
ja znalam taka jedna. znalazalm sobie bizensemena z frnacji cyz cos takeigo i oporcz kilku tysiecy euro miesiecznie to jednorazowo dotala od niego 100 000 euro - uwierzcie nie klamkie,ale nie chcialabym wiedziec co ona musiala dla niego robic po najpewniej byla prawdziwym seksulanym niewolnikiem i podjerzewam ze nie tylk oten biznesem ale i jego koledzy ja niezle orali Z KAZDEJ SOTRNY. :o