Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MARIUSZ z Ursusa

MOGĘ SIĘ JEJ PODOBAĆ? koleżanka ze studiów

Polecane posty

Gość MARIUSZ z Ursusa

studiujemy już razem 3 rok. Na I roku w sumie się nie znaliśmy, tylko z widzenia, inni znajomi, itp. Jest zupełnie inna niż te niektóre lale od nas z roku;] a przy tym TAKA ładna, piękna. Od II r. w sumie od polowy, pare razy gadalismy w gr po egzaminach. No w sumie to ja się tylko na nią patrzylem, mimo ze jestem bardzo towarzyski, wręcz dusza towarzystwa, to przy niej kompletnie nie bylem w stanie normalnie sklecic zdania. od III r. zmienilo się. Jakoś grupki znajomych się pomieszaly, i wychodzi na to, ze jakby jestesmy w tej samej paczce znajomych :) wiecie, wspolne w danej podgrupie zadania, projekty i jakoś tak normalnie z nią rozmawiam :) wczoraj po wynikach z egz jakos wyszlo, ze wracalem w ta sama strone ja, ona i kolezanka. Potem kolezanka poszla w swoja strone, ja tez mialem isc w ta sama, ale zagadalem się z NIĄ. w sumie to zgodzila się pozyczyc mi zeszyt z przedmiotu ktory oblalem;/ I odwazylem się i zaproponowalem ze odprowadzę ją na przystanek i z nią poczekam. Czekalem z nią :) dzisiaj rano na facebooku napisala mi 'dzięki, że mnie wczoraj odprowadziles i poczekales ze mną :) miło z Twojej strony. Pozdrawiam'. co myslicie?

Gość anakondaz
jeju, dziewczyna jest po prostu mila

Gość najpierw wybadaj czy nie ma fa
ceta...

Gość misisissi
myśleże może uważać że jesteś fajny- może nawet jej sie troche podobasz a może nawet bardzo- trudno powiedzieć bo w sumie to może objaw jedynie uprzejmości ale generalnie ja gdybym miała kolesia w dupie to bym nic mu juz po odprowadzeniu nie pisała tylko olała i już (oczywiście byłabym uprzejma jakby mnie odprowadzał ale potem bym już się nie odzywała bo po co?) Ehh szkoda że we mnie jak do tej pory nikt się nie zabujał, nikt mnie nie podrywa i generalnie wszyscy mają mnie gdzieś... :( no ale tobie życze powodzenia tylko wiesz- nie okazuj od razu jak ci zależy- na loozie i wyczaisz jak się sprawy mają- kobiety owszem lubią być zdobywane ale ciekawość podsyca pozorna niedbłość o częsty kontakt- hej

Gość misisissi
nie musi badać czy nie ma faceta bo facet to nie mąż i jak ma to nowego adoratora sama oleje a jak ma faceta ale już jej nie kręci to zwyczajnie zostawi swojego faceta dla nowego bo ma do tego pełne prawo jak każdy wolny człowiek

Gość a j uwzam troche inaczej
ja bym tego tak nie uważała. Wg mnie po prostu jest mila? widac, że jest uprzejma, a to w dzisiejszych czasach malo spotykane. widac ze fajna dziewczyna.

Gość a j uwzam troche inaczej
up up

Gość Opierdziane Gacie ORYGINALE
srup srup - wypierdalaj :O