Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Barentellena

Znalazlam rewelacyjny produkt usuwajacy cellulit!

Polecane posty

Gość Barentellena

Hej dziewczyny, znalazlam rewelacyjny produkt na cellulit! Sprzedaja go w TV markecie.. Nie wkleje wam tu linka bo nie moge bo pisze ze moj post to spam. Rewelacja jestem mega zachwycona dzialaniem jak podejrzewam miliony innych uzytkownikow :) Jest filmik w necie o jego dzialaniu. kosztuje 199zł. Ja go znalazlam w jednym sklepie internetowym za 99zł! 100zł taniej! Niestety linki nie przechodza tutaj ;/ Jak kogos to interesuje to piszcie na miala. pasqudka(at)op.pl gdzie (at) to @ malpka

Gość Barentellena
Pragnę dodac, że używanie tego produktu należy połączyc z namaszczaniem się wilgotnym,ciepłym kałem :)

Linki czasem nie przechodzą, ale nazwa by przeszła. jesli to nie jest reklama to czemu nazwy nie podasz? W google juz każdy sobie ten krem znajdzie

Gość narka53
Ja z tym skończyłam. Celulitu 0. Chodziłam w Warszawie do Tężni Solana.Cudowne ręce masażysty i odpowiedni balsam i po kłopocie.

Gość ahaaaaaaaada
Żeby ktoś nie uwierzył, że jakieś badziewie z tvsmarkatu działa :D

Gość Ciekawe ciekawe
aaa to teraz takie formy promocji sie stosuje... nie te czasy bejbe ludzie wiedza o co kammann :D

Gość bgvfrbnhynyt
linki zawsze przechodzą, pod warunkiem że post skąłda sie z czegoś wiecej niż tylko linku. jeśli napiszesz pare zdań + link to przejdzie

Gość madzialenka87654
ja stosuje program antycellulitowy eva natura wraz z aktywnym trybem życia, tzn. siłownia i basen. Jestem bardzo zadowolona z tego programu, który pomaga pozbyć się tego paskudstwa.

Gość begeraa
Dziewczyny , tak na poważnie to zajrzyjcie na stronę www.doris-dorin . Znajdziecie tam faktycznie produkt leczący cellulit ze Szwajcarii. Nowość ! Rezultaty absolutnie fantastyczne! Even of Switzerland Serum Body Repair

Gość narka53
Celulitu się nie leczy. Trudno, jest, trzeba go zlikwidować. Żaden najlepszy balsam go nie zlikwiduje,trzeba jeszcze wiedzieć jak go używać.No i ważne, najlepiej jak taki balsam jest bez kofeiny.

Oj , coś mi się wydaje , że jednak się leczy :) Produkt o którym napisałam ( EVEN of Switzerland) dostał nagrodę głowną na Międzynarodowych Targach w Łodzi , gdzie byłam na prezentacji tego specyfiku. A to juz coś. Badania faktycznie robią wrażenie a stosowanie jest bardzo ciekawe : cztery tygodnie stosowania i cztery przerwy. To jest absolutna nowośc i działa. Sama się o tym przekonuję i dlatego polecam.

a i jeszcze jedno. Even nie zawiera kofeiny. Zawiera dermatopoietinę - peptyd, który odpowiada za mobilizowanie skóry do samoodnowy. Działanie polega na tym , że po zastosowaniu skóra sama zaczyna produkować kwas hialuronowy , elastynę i kolagen co daje efekt wyrównania powierzchni skóry. Ubywa wody i tłuszczu - to jest tak jakby dermatopoietina zmuszała skórę do pracy. Produkty są od niedawna w Polsce - więc jeszcze mało popularne. Za moment będzie to najbardziej poszukiwana linia ! Pozdrówka :)

Gość narka53
Pewnie się niedługo o tym przekonam. Wybieram się na targi kosmetyczne. Tam są wszystkie nowości.Ja jestem cholernie upierdliwa, mnie byle czym nie zbajerują.Wiem jedno, celulit trzeba rozbić. A balsaby same tego nie zrobią, do tego trzeba rąk masażysty. Żadna maszyna ich nie zastąpi.