Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

/tekila

jak sie wam żyje ????

Polecane posty

bo mi jakos leci studiuje sobie na I roku juz po sesji jestem dzis mialam ostatnia! :) haha:) i tak caly czas do przodu, od 3 miesiecy jestem sama wiec zyje sobie bez zadnych ograniczen!!!!!!!! no ^^

no tak znam to:) najgorzej teraz jest ale jak juz bedzie po maturce to az 5 miesiecy wolnych!!!!! laba laba laba:) pocieszylam cie mam nadzieje:) a na maturze bedzie dobrze ja nie naleze do orlow i zdalam ^^

a dobrze mi się żyje, nie muszę się maturą czy sesją stresować, bo mam prawie 40 lat :)

/tekila no widzisz więc trzymaj za mnie kciuki bo ja mózg humanistyczny niestety zdaje maturę z matematyki w tym roku :D noo i muszę wybrać odpowiedni kierunek studiów i to się wiąże ,ze zmianą miasta. Do tego nie wiem jak wytrzyma to mój związek wiele wyzwań mnie czeka w tym roku:)

ooo bo to matma na maturze to niedobrze :( ale moze nie beda tak na ta mature patrzec z matmy bo pierwszy raz obnowiazkowa to moze jakos to inaczej bedzie rozpatrywane ale glupota ze np umysly humanistyczne musza matme obowiazkowo pisac to tak jakby tym ze scislymi umyslami kazac historie pisac!!!!

aha to ja mam polowe mniej :) 20 lat:) ale 40 to piekny wiek...:)

no ja siedze bo juz nauki niemam bo po sesji jak juz wspomnialam ale w pon mam wyniki dzisiejszego egzaminy jak zdam to oblewam jak nie zdam to... tez oblewam a potem sie ucze hehe

pewnie, ze piękny... no i mogę zawsze powiedzieć - jak dożyjesz mojego wieku... ;) ps. matme też zdawałam swego czasu, koszmar to był...

no tez tak mysle z ta matma ze 30 % da sie wydolić jakoś chyba ze ma sie taka babe od matmy jak ja mialam na 32 osoby w klasie 18 osob zagrozenia na semestr a reszta dopy i troje hehe kokosow nie bylo ale jakos przetrwalam i na 2 wyciagnelam na koniec:)

Gość lukrecja z anyżkiem
gdzie? tu? na kafeterii? a dobrze... siedzimy... nic sie nie dzieje... siedzimy, piwko pijemy....gadamy, caly czas gadamy... o niczym, tak sobie gadamy... ale bardzo przyjemnie jest no. Siedzimy... nic sie nie dzieje... nuda, nuda po prostu przerwa jakas...ale bardzo przyjemnie jest... siedzimy no. ;P

Kant dupy tak masz racje :P ja chociaż niespecjalnie umiem matme wszystkie matury próbne pozdawałam :P może nie świetnie ale dla mnie liczy się ,że zdałam :P ale jest inny problem wyobraź sobie ,że nauczyciele słabych uczniów nie chcą dopuszczać do matury. Robią testy z zadaniami z kosmosu a później mówią ,że jeden na koniec albo 2 ale nie podchodzisz do matury:P u mnie w klasie 9 osób ma 1 na półrocze. Przepraszam troszkę od tematu odbiegłam:P

haha ;) dobre z tym "jak dozyjesz mojego wieku" nie lubie jak mama to powtarza no ale coz, pewnie ja tez tak kiedys bede mowic :) ^^

no nudy nudy nudy u mnie tez bo inaczej bym tego tematu nie wymyslala a tak to chociaz mozna cos o sobie napisac, wyrzalic sie :) heh

heheheh a mozna sobie odbiegac od tematu byle by cos pisac ciekawego albo i nie ciekawego... chociaz kazdy temat moze byc intrygujacy ^^ nom:)