Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boutiq

problem z kolezanka z pracy

Polecane posty

Gość boutiq

Witam Wszystkich! Moze niektorym z was moj problem wyda sie blachy, ale mnie ta sprawa juz doprowadza do szalu! Od roku pracuje w pewnej firmie w poznaniu i na miom dziale jest kolezanka z racy ktora wszystko odemnie kopiuje. Ubrania, bizuterie, a ostatnio zakupila sobie nawet takie perfumy ktorych ja uzywam. Nie chce byc dla niej nie mila, wiec radze sie was, co mam zrobic??? Prosze piszcie. Z gory dziekuje za porady.

Gość mądrzejsza xD
kurde,przeszkadza ci to rzeczywiście? Ja to widzę z innej strony niż Ty i myślę,że to nie jest tak,że ona ci zazdrości, zwyczajnie kopiuje i tylko tyle. Pewnie ma niską samo ocenę, czuje się gorsza od ciebie i chciałaby byc taka właśnie jak Ty, a to chyba nic złego:) To się ciesz:)

Gość Stanowczo stwierdzamy że
:D:D:D Jesteś jej idolką.;) Nic nie poradzisz. Też tak miałam, więc wiem. Pogódź się z tym, bo szału dostaniesz. Kiedyś jej to minie. Mojej papudze samo powoli minęło. :D

Gość boutiq
Niedlugo bedziemy wygladac jak siostry ksero, zenada... Nic byscie z tym nie robily?

Przecież jej nie zabijesz. :D Na to NIE MA rady.

Gość wieczorowaa sukienkaa
jestes jej ideałem w sprawie mody;) zamiast z gwiazd ściąga z ciebie:D mnie tez trafia...bo ja to ja, po co ksero takich jak ja;) Możesz się jedynie pocieszyc tym, że na Niej nie musi miec to już takiego uroku jak na Tobie;)

Gość boutiq
pocieszajace....

Możesz jej delikatnie podpowiedzieć, że gdybyś miała taki piękny kolor włosów (lub czu), jak ona, to nosiłabyś ciuszki w kolorze (i tu wymieniasz kolor, którego nie nosisz).

Gość dkdkkd
To spróbuj może, "wyrocznio mody", ubierać się trochę bardziej oryginalnie niż kupować to, co wisi w sieciówkach.

kurcze, czytałam wczoraj artykuł w gazecie " Z Życia Wzięte"wydanie specjalne bodajże. Było opisane identycznie jak Twoje. Klientka pomalowała włosy na ten sam kolor, kupowała identyczne ciuchy, nawet samochód taki sam kupiła i tego samego koloru:D. Kup i przeczytaj:)

Gość boutiq
cwalila sie wczoraj ze wybiera sie do fryzjera, az boje sie ze zafarbuje wlosy na blond...

Gość żal mi ciebie
Jeśli tak ci to przeszkadza to powiedz jej w twarz co o niej myslisz. Ogarnij się kobieto a nie zawracasz głowę ludziom bzdurami. :/

Gość koleżanki - proszę...
Chce byż lepsza od Ciebie, a doskonale wie, że nie jest i nie będzie. Powiedz jej to bezposrednio.