Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pitankooo

Czy myślicie że te historie u Jerrego Springera są prawdziwe?

Polecane posty

Gość pitankooo

Czy wyrezyserowane? Ja juz sama nie wiem...

Gość fanka lecci
tai prawdziwe,patologia..

Gość pitankooo
ale w każdym jest to samo: dziewczyna zdradza swojego faceta z jego bratem, potem się tłuką, pokazują cycki.... Mi sie to wydaje troche naciągane, bo w normalnym życiu ludzie sie tak nie zachowują, tylko w niektórych przypadkach

Gość wieczorowaa sukienkaa
reakcje ludzi duzo mówią..pondto to tv więc..na pewno, aby podgrzac atmosferę móiwą im co mają mówic..zeby się poszarpali..itp;) ciekawe ile im płacą..:D za to:)

Gość pitankooo
A wierzycie w to, że np. dziewczyna będąc parę miesięcy z facetem nie zauważyła, że on jest tak naprawdę kobietą? Bo, jak to on tłumaczył "robiliśmy to po ciemku a ja używałem sztucznego penisa" :D Chyba naprawdę głupia musi być dziewczyna, zeby nie zauważyć, że facet jej wkłada sztucznego członka :P

Gość bele de jour
heh zalosne to jest. A Steve Wilkos ma non stop tam banana na gebie a w swoim programie takiego waznego zgrywa. Heh ale mozna sobie zobaczyc durnych amerykanow

Gość ...ups
Ten program powinien sie nazywać - CYRK U JERREGO SPRINGERA. Na początku go ogłądałam często i nie mogłam uwierzyć, że to się dzieje naprawdę, teraz już tak nie oglądam.

Gość Stanowczo stwierdzamy że
Są to ludzie mieszkający w przyczepach, itp, których czasami NIKT nie wychowywał, często są bez pracy. Zawsze bez wykształcenia. A zresztą dawno już stwierdziłam, że Amerykanie w ogóle czasami są jak dzieci, więc kto wie? Może to wszystko prawdziwe?

Gość pitankooo
To Steve ma własny program? :D Ale jaja, a czego dotyczy?

Gość bele de jour
a ja wole Maury'ego. Tam to dopiero akcje sa. Jak to laski przychodza po iles tam razy z kolejnymi jeleniami na tatusiow. No ubaw na maksa

Gość ejjjjjjjjjjjjjjjjjj
te historie u jerrego springera nie są prawdziwe, tez kiedys myslałam ze są, ale potem ogladałam na programie E! najwieksze ściemy w tv i jedną z tych ściem byl program "potyczki jerrego springera" i mowili ze wszystko jest wymyslone

Gość bele de jour
ma, nazywa sie Steve Wilkos Show. Tez amerykanskie gowno ale taki tam wazny ze ho ho:D:D:D

Gość naciągane
Już nie raz zauważyłam razem z chłopakiem,że osoby się powtarzają... Przyglądajcie się uważnie...

Gość pitankooo
Spoko, miłego oglądania :D W większości są bez cenzury ;) A w TV leci teraz w Zone Club

Gość asdsm
Ten program to pic na wodę fotomontaż, wszystko było ukartowane, jakiś czas temu wyszło to dlatego już go nierealizują