Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sorajam123

Niskie kobiety.

Polecane posty

Gość Nikkodem
My tez mamy rozne rozmiary, od mezczyzny nie oczekuje sie tyle uroku co powinna posiadac kobieta. N o coz nie jestem maly , ale w wielkich kobietach nie gustuje.

Gość Arabiann
Nikkodem trzymam z Toba , piszesz madrze i od serca. Tak jak naprawde jest.

Gość Larysa 456987
No i co jestem wielka, czy sie tylko na modelke nadaje. Gdzie jestem wszystkich przerastam o glowe . Jeste strasznie nieszczesliwa. Czy mozna zmiejszyc wzrost. mam 17 lat, czy moge sie zmiejszyc. ??

Gość Larysa 456987
chcialam zalozyc temat, napewno wiele dziewczyn cierpi tak jak ja. Forum jest pelne , nie da sie.

Gość Arabiann
Szkoda ze nie ma "ale ze mnie sucz " lubialem jej wypowiedzi. Denerwowala sie , ale nie tracila fasonu. Przy tych swoich 164, te biedne 53 kg, zaluzmy ze cos odjela i ma te 55kg, to i tak drobna i krucha.

Gość Nikkodem
Ha .. ha nudziles i nie ma zadnej, te 150 ( w kapeluszu ), tez sie nie odzywaja.

Gość mączna
Pff, ja mam całe 1,51! i też jestem szczęśliwa. Mój facet mnie uwielbia, mimo że krucha to nie jestem. Na każdą próbę odchudzania dostaję wywód, że te wielkie chudzielce są okropne (bez obrazy dla innych pań). Każdy wzrost ma swój urok. Ja nie wadzę głową o lampy, ale za to w sklepie do wyższych półek muszę zrobić podskok ;)

Gość Larysa 456987
Jalos tu zaden zwolennik zyraf sie nie nieodzywa. Moze mysla to co my, a udaja ze wszystko w porzadku. Albo ... nie mamy racji?

Gość A kto zyje z wielka baba
dla przyjemnosci, chyba ze z braku laku dobre i to. To nic dla mnie , ta masa potrzebuje energi, czyli mse jedzenia, to 170-180 musi dostac energie. No i reszcie nie chce sie wypowiadac, mialem kobiete z 174 cm. Byla wiecznie glodna.

Gość Karaluch 123
Czy ktos mial cos z tak wielka kobieta .Jak to jest z taka masa, mowie o takich 167-175 i 65 kg. Ich uda , wylewajace sie biodra. Czy w lozku to odgrywa role ????????

Gość IDELEC
IDEAŁ KOBIETY TO 100 CM OD ZIEMI DO JEJ UST.I PŁASKA GŁOWA BY MOŻNA BYŁO PIWO ODSTAWIC

Gość Larysa 456987
No to nie zwracaj uwagi na te masywne i wielkie. Ogladalam DSDS w niemieckiej telewizji i wszystkie masary wylecialy, chociaz mialy ladny glos. Czlowiek musi tez oko cieszyc.

Gość Larysa 456987
IDELEC , No przestan pijany jestes od tego piwa ??? Niecierpie prymitywow. !!!

Gość a ja mam 152
i nie narzekam. Czasami tylko się wnerwiam jak nie mogę czegoś w sklepie dosięgnąć i muszę kogoś poprosić o pomoc. Niskie kobietki, moim zdaniem, młodziej też wyglądają. Mi kiedyś barmanka nie chciała piwa sprzedać na dyskotece.

Gość Sorajam123
Chcialabym to forum zmienic , na temat nie wysokie kobiety.

Gość Sorajam123
a ja mam 152 , masz racje my wygladamy slodko.

Gość W tym forum sa tez odszywy

Gość Sorajam123
Tu sa podszywy w tym temacie. Odzywaja sie zlosliwi. Ja mam 160, i nie narzekam.

Gość Podszywy to chyba
Od wielkich nieszczesliwych babsk.

Gość gość
Ten temat pokazuje tylko,jakimi ścierwami są niskie baby.Nie dosć,ze mentalnie jesteście gówniarami to w dodatku wygladacie wręcz obleśnie.Te wyzsze są zgrabniejsze niż krasnale.Mówię to ja,mezczyzna majacy kobietę 1.80m ,to jest prawdziwa kobieta.A jak karyple się burzyłym ze jak to tak.Wysoka nie bedzie się plątała pod nogami i nie wyleci w powietrze jak niechcący ją kopniesz,jak to sied dzieje z karlicami.