Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sorajam123

Niskie kobiety.

Polecane posty

Gość Sorajam123

Czy z niskim wzrostem 152-160, mozna byc szczesliwa? ?

Ja właśnie jestem taka niska :P i uwierz jestem szczęśliwa i na powodzenie nie narzekam :P Czarne glany - znów się spotykamy :* :D

Gość 0002
jak masz fajne cycki i tyłek to powinnaś być przeszczęśliwa ! :)

Gość Nikoddemia
Jestem niska i mam wrazenie , ze wysokie wygladaja jak wieze i nie maja powodzenia. Nadaja sie do roboty.

Gość nieznana orange
niekoniecznie :o

Nikoddemia nie popadajmy w skrajności. To ,że jesteśmy niskie nie znaczy ,że trzeba obrażać wysokie. :) Każdy wzrost ma swój urok :)

Gość Wolvfram
małe jest piękne :) teraz wyrosły żyrafy na tym chemicznym jedzeniu i różnych McDonaldach , fantastyczne koszykarki i siatkarki będą podziwiane ale nie każda znajdzie swojego i zostaną same ze swoimi pucharami sportowymi :)

Gość Nikoddemia
Moze, ale one takie ciezkie i masywne jak chlop.

Nie no nie przesadzajmy są też piękne wysokie dziewczyny no i niestety przeważnie mają nogi jak modelki:P ja na swoje nie narzekam gdyż dzieki Bogu jestem bardzo proporcjonalna :P no i nic tak słodko nie wygląda jak malutka kobietka wtulająca się w faceta:P

Gość mdscdsmcdc
no pewnie ,że można . ja mam 160 i jestem szcześliwa :) jestem niska wiem o tym ,ale zupelnie mi to nie przeszkadza facetom też i każdy mój facet się cieszył ,ż jestem taka malutka ;)

Gość Nikoddemia
Mam tez wrazenie ze mezczyzni lubia te male filigranowe.

Gość mdscdsmcdc
a poza tym niska też może mieć dlugie nogi ( ja akurat mam takie sobie) bo liczą sie proporcje nie cm

Gość Wolvfram
być może za 100 lat będzie moda na wysokie kobiety a teraz jest fajnie, gdy kobietka ma wzrost góra 165 cm. i można przytulić malutką kobietkę :)

Też tak uważam :) kiedyś naprawdę śliczna dziewczyna sporo wyższa ode mnie powiedziała mi gdy byłyśmy same ,że bardzo by chciała być taka niska jak ja. No ale niestety nie mamy na niektóre rzeczy wpływu mam tyle cm ile mam i jest mi z tym dobrze pewnie gdybym miała 175cm też bym się z tym pogodziła:P

Gość Nikoddemia
Ja m dosyc dlugie i nadrabiam obcasem. Te wysokie sie dziwnie poruszaja, nie ma gracji w ich ruchach.

Gość Sorajam123
Oj tyle kobiet zadowolonych z "niskiego wzrostu". To chyba lepiej byc nizsza.

Gość Sorajam123
O.. Tragedia.

Gość Wolvfram
ale to jest fakt, wysokie kobiety już w wieku 20 lat powinny pomyśleć o sobie i najlepiej aby została taka kobieta mężatką i urodziła dziecko , z roku na rok będzie tym żyrafom coraz gorzej poznać faceta i wyjść za mąż , jednak dziewczynom o normalnym wzroście do 165 cm. życie nie robi figlów , chyba że chcą pofiglować :)

Gość Sorajam123
Tez uwazam, ze wysokie z wiekiem sie tak rozbijaja. Kosci im sie rozchodza i sa coraz szersze. Zeby ta mase utrzymac, to im sie kosci rozchodza.

Gość Nikoddem
Dlatego szczesliwe to te co nie sa zawysokie. Jestem wysoki , ale nie lubie poteznych kobiet.

Gość tez spie w skarpetach
ja mam 154 to co ja mam powiedziec ? dla mnie 160 jest wysoki :D:D chcialbym tyle miec 160 badz 165cm :D:D:D no ale coz ;)

Gość Nikoddem
Maly obcas i wszystko O.K. No i nie masz takich kolanisk i stop jak te wielkie. Teraz to kobiety maja z 40-42 buty.

:D:D no obcasy 9 cm i git :D a nogi num 35 :( w Niemczech nie kupie butow ale za to w Pl :D:D da sie przezyc :D a szczesliwa jestem ;) glupie pytanie

nogi - num buta * sorry:D:D

Gość Nikoddem
No widzisz i jest rozwiazanie, wolalabys taki pletwy 40-42. No nawet te 39-40, to tez dla kobiety za duzo. Te wielkie na starosc sa wieksze od mezczyzn, bo przybieraja duzo na wadze.

Gość malutka miiiiiiiiiiiiiiiiii
Ja mam 150 i jakos nie narzekam aaz tak bardzo :) tylko czasami jak trudno mi znalesc butki :) Bo uzywam roz. 35,36 :P