Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nierozumiemtego

Wziął mój numer ale się nie odezwał

Polecane posty

Gość nierozumiemtego

Poznałam jednego faceta na imprezie, tanczylismy razem, bardzo fajnie bylo, spodobal mi sie. On chcial isc do lazienki w wiadomym celu - odmowilam, powiedzialam, ze jak chce tego to niech idzie inne wyrywac, ale zostal, tanczylismy dalej az do konca imprezy.. Po imprezie sie calowalismy kilka razy. Zapytal sie czy bym chciala sie z nim spotkac, powiedzialam ze tak. On ma moj numer, ja jego tez. A jednak poki co nie napisal ani jednego smsa (minal tydzien od imprezy). Ktos moze mi to wytlumaczyc? Moze jakis facet najlepiej? Nie to że się bardzo martwie ale mnie to zastanawia;)

Gość minod
bo faceci już tacy są, biorą numer i tak naprawde pięć minut puźniej o tym zapominają...

Gość nierozumiemtego
zgubił telefon? no nieeeeeee😭

Gość nierozumiemtego
to bez sensu w takim razie:P

Gość minod
niestety tak jest... a z tego co facet zaproponował z łazienką napewno nie znaczy że jest nieśmiały.. chyba że był ostro wypity i głupio mu i czeka aż ty się odezwiesz

Gość pewnie wziął na wypadek
jakby chciało mu się ruchac

ja bym takiemu dała plaskacza , a nie jeszcze chciała się umawiac

Gość nierozumiemtego
wypite miał, ja zresztą też, ale zataczać to się nei zataczał, a odnosnie łazienki to nachalny nie był, spytal sie tylko ten jeden raz, potem po prostu dobrze sie bawilismy w tancu i po imprezie jeszcze gadalismy. "pewnie wziął na wypadek jakby chciało mu się ruchac" radze popracowac nad logicznym mysleniem:P

Gość minod
to może faktycznie troche mu głupio... chociaż czasem faceci tak mają bo mają... był zainteresowany, a potem stwierdził ze jednak nie jednak skoro cię to tak zastanawia to może warto napisać jakiegoś niezobowiązującego sms zwyczajne co słychać? jak tydzień minął? ale jeden sms i wszystko jak nie odpisze, nie warto tracić czasu

Po prostu znalazł taka ktora do kibla pojdzie. O tobie przypomni sobie jak skonczy z tamtą. Nie dajesz nie dzwoni proste... Jestes łatwa dzwon.ucieszy sie.

faceci tak maja , ze biorą numer telefonu od dziewczyny , która wcale im się nie podoba a umawiaja sie z nia , gdy poczuja 'potrzebę" co tu jest nielogicznego?

Gość nierozumiemtego
napisałam: "On chcial isc do lazienki w wiadomym celu - odmowilam, powiedzialam, ze jak chce tego to niech idzie inne wyrywac" ty napisalas/es "pewnie wziął na wypadek jakby chciało mu się ruchac" dalej twierdzisz, że to logiczne?

tak faceci często myślą 'nie dała na pierwszej randce , moze da na drugiej' nie znasz facetów , według ich logiki to jest logiczne ile masz lat , jeśli można wiedziec?

Gość nierozumiemtego
To ze wziął ode mnie numer nie znaczy, że magicznie zmienie swoje zdanie i się z nim prześpię. Zresztą on sie spytal czy chcę sie z nim spotkać. Nie obmacywał mnie, nic nie sugerował poza tamtym jednym razem.

Gość nierozumiemtego
Pewnie nie znam ich, nie przeczę. Ale myślę, że raczej dałam mu do zrozumienia w momencie tej propozycji, że nie wskakuje komuś szybko do łóżka. Mam 23 lata.

'To ze wziął ode mnie numer nie znaczy, że magicznie zmienie swoje zdanie i się z nim prześpię.' ja to wiem , ale czy on to wie? moja znajoma miała podobną sytuację facet nie odzywał sie 3 tygodnie a potem nagle zadzwonil i okazało sie , ze chciał się tylko bzykac Nie mówię , ze jest tak na pewno w Twoim przypadku , ale ta opcja jest prawdopodobna

facet o którym mowa powyżej powiedział jej wprost "przeciez to nie jest nasza pierwsza randka"

Gość nierozumiemtego
Nie twierdzę, że nie jest to możliwe, bo oczywiście jest. No ale to niech napisze, coś "zrobi" żeby do tego spotkania doszło. Jak się spotkamy i znowu to zaproponuje to mu powiem wprost co ja o tym sądzę (bez przekleństw, potępienia etc.) tzn. że jemu chodzi o co innego niż mi. To jest proste, jak ktoś jest dojrzały (nie dorosły) to potrafi to powiedzieć.

nie ma się co zastanawiac , powodów mogło byc wiele

Gość nierozumiemtego
szkoda, bo fajny był:( po cholere ten numer brał, faceci...

Gość thats_obvious
no i tym samym, gdy tylko zadzwoni, zrobisz dla niego wszystko :) taki 'pleasure delayer' :) nie zawiedź go !!! :D

juz tacy są niestety

Gość nierozumiemtego
thats_obvious jasnowidzem to ty nie będziesz;) więc sory ale pudło🖐️

Gość nierozumiemtego
mówię szkoda, bo miał "potencjał". Zarówno z zachowania jak i z wyglądu mi odpowiadał, co rzadko się zdarza. No cóż, nie on jeden na świecie.

Gość thats_obvious
tu nic nie trzeba jasnowidziec ! tak wlasnie bedzie :D powodzenia !!!

Gość nierozumiemtego
ahhaaaaaaa, przykre to, nie przyrównuj innych do siebie🖐️

a moze [przeczytał ten art http://www.tipy.pl/artykul_496,co-zrobic-zeby-to-ona-zadzwonila.html

Gość nierozumiemtego
ja tam mogę do niego napisać - RAZ. Nie odpisze, nie odezwie się, trudno. Przeżyję jakoś.