Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość p0p0p0p0p0

okropne bole glowy po cesarce?

Polecane posty

Gość kadiii
Mam pytanie jestem juz miesiąc po cc i od tygodnia mam bóle głowy takie dosyć mocne czy to normalne? Miałam znieczulenie te do kręgosłupa to moje drugie dziecko przy pierwszym byłam całkowicie uspana i nie miałam żadnych bólów głowy a teraz mam wydaje mi się to trochę dziwne co o tym myślicie proszę o odp.

Gość gość
I jak przeszły Ci te bóle? Ja jestem dwa tyg. po i od paru dni też pojawił się u mnie ból w okolicach oczu. Apap pomaga chwolilowo. Co zastosowałaś?

Gość gość
Miałam to po urodzeniu 2go dziecka. Postawili mnie na nogi po 6 godzinach (tak, u mnie w szpitalu jest taki zwyczaj), a gdzieś następnego dnia dostałam takiego bólu głowy, ze masakra. Nasilało się jak patrzyłam w okno, aż do mdłości. Mogłam jedynie leżeć. Tabletki nie pomagały. A jestem pewna, ze głowy po znieczuleniu nie podnosiłam. Bolało jeszcze kilka dni po powrocie do domu. Nie wiem, skąd się to wzieło:o

Gość gość
Jestem 6 dni po cesarce i dopiero od dwóch dni odczuwam bóle głowy.

Gość Gość

Pomaga regularne branie przeciwbólowych. Lekarz polecił mi brać 2x paracetamol co 6godzin i 1x ibuprofen  co 8godz przez 7 dni.

Gość zzzxx

mi leki nie pomagały nawet troszkę. Ból ustępował tylko po położeniu się na wznak bez poduszki. Miałam zespół popunkcyjny.