Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izarc

Dziwny wzrok,bujanie sie ciala

Polecane posty

Gość izarc

Witam,mam 18 lat tydzien temu cos dziwego stalo sie ze mna ,otoz moj wzrok jest niepokojacy gdy sie patrze w jedno miejsce nie potrafie sie skoncentrowac na przedmiocie ,jestem troche nieogarniety, jakby mi sie rozmazywal obraz,ten wzrok tak jakby plywal strasznie mi to przeszkadza i nie wiem co sie ze mna dzieje .Jeszcze jeden objaw wystepuje .Gdy przykladowo stoje w miejscu bez ruchu i zamnkne oczy buja mna do przodu i tylu,tak jakbym mial zaraz upasc (takie jakby lekkie krecenia w glowie-falowania),staram sie to opoanowac i troche sie udaje ale jakbym stal i nie spinal nog i calego ciala to bym polecial do przodu,takie jakby falowanie to samo w oczach czuje,mimo to ciezko to opisac -troche jakbym byl pijany?albo na haju? .Najgorzej mam w szkole jestem taki zmieszany i malo ogarniam,przez ten wzrok,rano gdy wstaje jest troche lepiej i wieczorem tez.Ale czasami np.dzisiaj nie moglem przez to usnac budzilem sie w nocy. Prosze o pomoc nie wiem czy isc teraz do lekarza czy moze to przejdzie.Przypominam wczeniej nie mialem takich problemow,stalo sie to pare dni temu!.Jezeli cos wiecie prosze sie wypowiadac,bede bardzo wdieczny.

Gość dietetyczkula2
czy pijesz duzo kawy ?? bo jezeli tak twoja dolegliwosc jest spowodowana niedoborem magnezu ktory jest wyplukiwany przez kawe...

Gość idź do lekarza
pierwszego kontaktu to da ci skierowanie do neurologa. Nie zwlekaj, bo to może być poważne.

Gość izarc
kawy nie pije wogule,nie wiem co sie dzieje,moze za malo magnezu w diecie mam ogolnie ?

Gość dietetyczkula22
tez bardzo mozliwe od niedoboru magnezu czasem ma sie takie drganie galki ocznej cos podobnego jak opisujesz....w aptece dostepny jest magnez wiec niedobor mozna szybko uzupelnic... mozliwe tez ze masz za malo witaminy A...

Gość gość
Mam dokladnie to samo!!!!! Czy ktos wie co to moze byc? Buja mna i oczy mi lataja.

Gość gość
moze byc vertigo, klopoty z uchem srodkowym. Nic powaznego ale jest to klopotliwe. Natychmiast do lekarza, laryngolog powinien pomoc.

Gość gość
byłam wział 100 zł i stwierdził, że tto nie błędnik, ale chyba odwiedze innego laryngologa bo tak sie nie da zyć!

Gość gość
ja też pomyślałam o błędniku prawdę mówiąc...mój wujek to ma

Gość gość
Nie chce straszyć, ale tak zaczyna sie pląsawica Huntingtona.

Gość jungs
Halo jest tu ktoś jeszcze????