Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śnieżynkaaaa

odchudzaniee

Polecane posty

Gość śnieżynkaaaa

kto ze mną? w kupie raźniej:-) musze popracować nad swoim ciałem . przede wszystkim zając sie moimi udami - są duże w najgrubszym miejscu maja ok 60 cm i pupą A waże 60 kg przy wzroscie 170. A chciałabym ważyć 56 kg plus uda ok 55 cm:-) znacie jakieś fajne, sprawdzone cwiczenia na uda i pośladki?

Gość śnieżynkaaaa
widzę w stopce że wytrwale idziesz do przodu :-) mam nadzieję ze mi tez tak pojdzie :-( myslałam o rowerze stacjonarnym? dobry pomysł?

no ja rowerku nie mam, ale dziewczyny pisza ze dobry jest. Ale jakbym miala wybierac to wolalabym orbitreka. Ja narazie posiadam tylko skakanke i na niej sobie skacze:)

Gość śnieżynkaaaa
no ja właśnie dostałam rowerek , skakanki nie mam - zastanawiam sie czy sasiadom z dołu by nie przeszkadzało moje skakanie :-P ehhh dosyć cienkie te sciany u mnie w bloku są. słyszałam też o tych łydkach, ale ponoć przy małym ociązeniu nie rozbudowują sie .

Gość śnieżynkaaaa
mrofeczkaa a stosujesz jeszcze jakas diete? rozumiem że zero słodyczy?

tak zero slodyczy, ogolnie to jest na zdrowym odzywianku i mż, ale teraz chwilowo jestem na dukanie

Ja jeżdze na rowerze - zimą stacjonarnym, latem zwykłym. Łydki mam ciągle takei same, nie rozbudowały mi sie :-) To chyba prawda z tym obciazeniem. Na schudnięcie to lepiej lzejszy ciężar, a szybciej kręcic i dłuzej - ja na moim rowerku stacjonarnym jeżdze tak ok 14 - 16 km/h. Kiedyc jeździłam ok. 20 km/h, ale wtedy miałam lepsza kondycję :-) Mam nadzieję, ze jeszcze do tego dojdę :-) Mój rower ma skale obciażenia od 1 do 8. Jak go kupowałam i sprawdzałam, to mi sie wydawało, ze nawet ta "ósemka" to nie jest za duzo, ale jednak po kilku chwilach jazdy sie okazuje, ze to jednak sporo - na ogół jeżdze teraz na "dwójce", ale dawno temu jeździłam tak do "piątki" (wtedy oczywiście już nie tak szybko). Najfajniej się pedałuje w rytm muzyki - trzeba znaleźć piosenki w takim rytmie, jaki nam pasuje - wtedy nawet nie widzisz kiedy 30 min. przeleci. Ostatnio jeżdzę też oglądajac tv, ale wtedy nie myslisz o jeździe i czasewm wolno sie pedałuje. Ale jak kto woli :-) A z tym wyrabianiem łydek, to myslę, ze jak ktoś pedałuje w domku raz po raz na nieduzym obciazeniu, to zaraz łydek sobei nie wyrobi. Kulturysci nad łydkami musza przecież długo i cieżko pracowac :-) A WY byście "chciały" tak, ot :-)

Gość śnieżynkaaaa
agawa to mnie pocieszyłaś :-) dzieki za wypowiedz :-) a powiedz mi widzisz poprawe ? ładniejsze sa pośladki i uda?

Pewnie, że ładniejsze :-) ALe wiesz, ja mam takie zrywy, albo się opycham i nie ćwiczę w ogóle, albo dla odmiany sie motywuję i zaczynam dbać i o dietę i o cwiczenia - i wtedy jest poprawa (takze w udach). Tak więc ta poprawa jest wynikiem i cwiczeń i diety.

Gość grace w opałach
Śnieżynka jeździsz już? Ja z chęcią się przyłącze do wspólnego pedałowania i dietki.Planuję mniej jeść i zrezygnować ze słodyczy i napojów gazowanych. Ważę 66:( przy 164cm.

Gość śnieżynkaaaa
acha dzieki, no u mnie z tymi słodyczami to jest cięzko - jak nie ma w domu to oki, a jak sa to kusi oj kusi :-( w dodatku moj te słodycze tak kupuje :-) grace w opałach od jutra zaczynam:-), na początek moze tak po 20 - 30 min codziennie albo co drugi dzień, mam nadzieję ze mi wystarczy wytrwałosci :-) rezygnuje z kolacji - jedynie coś lekkiego , jakiś jogurt albo kanapke, ale to tylko do godz 18 góra 19 :-)

Gość i ja tez
hej dziewczyny!! z checia tez sie przylacze, chcialabym zrzucic kilka kilogramow, ogolnie ciagle sie odchudzam albo nie odchudzam, juz troszke mi sie udalo ale chcialabym jeszcze :) planowalamod dzisiaj zaczac tak na powaznie i jak na razie sie udalo :)

Gość śnieżynkaaaa
no to pełna mobiizacja dziewczyny :-) niedługo wiosna :-P

Gość grace w opałach
:) no to zaczynamy od jutra:) Planujesz jeździć wieczorem czy rano na czczo?

dziewczyny nie rezygnujcie z kolacji;] bialkowa mozna zjesc na pol h przed snem ;]

Gość śnieżynkaaaa
w tygodniu to raczej pod wieczór, a w weekend to przed południem :-)

bialko zawarte w twarogu, ktore bedzie sie wolno wchlanialo przez noc, co by miesnie ochronic przed spalaniem ;)

Gość śnieżynkaaaa
no ja przez najbliższe dwa tygodnie bede chodzić na praktyki do 14 , wiec mi pozostaje pod wieczór :-) ja zamierzam przy muzyce, słuchawki do ucha i jazda :-)

Fajnie ale ja mam małe dziecko:) ,więc słuchawki w uszach odpadają bo bym nie słyszała jak wielkie szkody w domu poczynia:P

Gość śnieżynkaaaa
oj oj oj po tych paru minutach mieszkanie wymagałoby gruntownego remontu :-P

Gość śnieżynkaaaa
o tak !!! :-) wszystkiego są ciekawe :-)

No to do jutra:) Ja spadam do łóżeczka,leci jakiś film na polsacie trochę zerkną i pewnie zasnę:) o 6 czeka mnie pobudka,ja nie wiem ze to moje dziecko nie ma po mnie we krwi spania do 10:P

Gość śnieżynkaaaa
dobranoc :-) no tak bywa :-)

Hej:) Pojeździłam wczoraj pół godzinki rano a potem byłam u rodzinki na małej uroczystości.Czego ja tam nie jadłam:O A do tego jestem przed okresem i dziś na wadze 67:( No nic biorę się za siebie porządnie.Od dziś ścisła dietka a o 14 rowerek.