Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cytrynowa147

Dlaczego hiphopowcyraperzy nie lubia policji?

Polecane posty

Gość do Mlodzian23
Firma JP ZIP skład to prawdziwy hiphop ludzi ulicy. A ty masz wpierdol za te słowa.

Buhahaha Firma to prawdziwy hip hop, dobre, dziecko masz 14 lat i policjanta na filmie widziałeś :)

Gość do Mlodzian23
Zamknij ryja, spoleczniaku. Jako człowiek ulicy miałem wiele przypałów z policją, przeszkadzają mi w załatwianiu spraw. Dlatego mówie JP JP na 100% i popieram Firme.

Gość hoohoo
bo widzieli w telewizji w filmach i teledyskach swoich murzyńskich idoli ze prawdziwy hiphopowiec i raper nie lubi policji wiec uwazaja ze tak trzeba:)

Gość zcxcnuytplkj
Hahahaha... "Człowiek ulicy"... Ale mam pompę :D

Gość do Mlodzian23
Grabisz sobie Młodzian. Nie zdziw się tylko, jak ci ekipa chłopakow zrobi wjazd na chate. Ciekawe czy wtedy też bedziesz taki chardy.

Gość Bo są od niej głupsi

Gość do Mlodzian23
No i sie doigrales. Przyjade do ciebie z chlopakami, spuscimy ci lomot i skroimy ci przy okazji tego twojego Forda Mondeo.

Gość E ty tam z ulicy
Miałeś przypał bo Cię spisali za przeklinanie. A Ci przeszkodzili w sprawie lania na murek chyba. Weź ogarnij nie pieprz głupstw.

Gość annka878
do Mlodzian23 JP tzn Jestem Porządny już od 2006 roku ćwioku. A nie Jebać Policję. Hahaha :D

Czy ja wiem, czy 13 czy 14 letni internetowy napinacz, to dresiarz? Ci drudzy przynajmniej wychodzą z domów jak jest ciepło :D

Gość do Mlodzian23
Mlodzian: roznica miedzy nami jest taka, ze ja reprezentuje kulture JP, a ty reprezentujesz kurestwo. Wlasnie dlatego sie doigrales. PS. Ten twoj Ford Mondeo to jaki rocznik?

Gość annka878
eeej ludzie. dajcie spokoj. jak chce to niech sobie wyznaje to cale JP itd. ale sam nie wie co to znaczy, bo slucham firmy i jestem w temacie chociaz JP to oznacza Jestem Porzadny. A tacy idioci, wciaz mysla ze to JEBAC POLICJE :D polecam ciekawego demota http://mainhg.demotywatory.pl/uploads/1253382473_by_krakos_500.jpg

Skoro człowieku ulicy jesteś taki pro dzielnica killer, to czekam pod wskazanym adresem: Kraków-Azory-Stachiewicza- w środy i piątki o 21 kończę wieczorowo podstawówkę :D a moi kumple z klasy zadbają, żeby było solo :D:D:D

Gość do Mlodzian23
No to widzimy się w środę o 21 na Stachiewicza. Powiedz mi czy trafiłem z tym Fordem Mondeo czy nie, bo mnie zżera ciekawość.

Gość JPekipa
Jestem JP I TEGO SIE NIE WSTYDZIE KOCHAM RAP KOCHAM ULICE A POLICJI NIENAWIDZE I TEGO SIE NIE WSTYDZE. A dlaczego raperzy nie lubia policji proste pytanie dlategoo bo RAP kultura hip hopowa powstala w ameryce gdzie ludzie tzw Nigga wymyslili ten styl dla rozrywki oczywiscie to byli ludzie z Getta na ktorym byl jeden wielki niepokoj i codzienne zabojstwa wtedy ludzie opierali sie na hh oraz sluchali rapu i w nim mowili cala prawde uliczna i tak samo jest w polsce :)