Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezradny/

Jak zagadac do dziewczyny na nk??

Polecane posty

Gość bezradny/

Siemka, pomozcie nie wiem jak zagadac do laski ktora wpadla mi w oko. Bylem na imprezie i tam wlasnie ja ujzalem. Przyszla z kolegami, siedzielismy nawet przy jednym stoliku, ale nie potrafilem do niej zagadac. Prosze pomozcie, niewiem jak mam do niej teraz zagadac:/

Gość bezradny/
Chcialbym najpierw do niej napisac jakos na nk, tylko niewiem jak. Moze dodac ja najpierw do znajomych??? Kurcze nie mam pojecia. Pomozcie prosze

Gość dinn
>wiesz co jesteś fajna ale nie wiem jak do ciebie zagadac, może mi coś podpowiesz.?< ;ddd

Gość dinn
a ile masz lat tak ogolnie?? ;d

Gość Lokmistra
A myślisz, że ona Ciebie pamięta z tej imprezy, skoro nie rozmawialiście? Jeśli tak, to zaproś ją najpierw do znajomych, a potem to już jakoś pójdzie. Wyślesz wiadomość z zapytaniem "co słychać?", cz "jak tam po imprezie?" itp. i później już sobie poradzisz :)

Gość Lokmistra
dinn rety tylko nie takie teksty od razu...Jak dziewczynie np. zdjęcie się nie spodoba ;) to w ogóle ją spłoszy i będzie finał. Najpierw niech spróbuje zainteresować ją swoją osobą. Dopiero potem działaj takim podrywem. Ech faceci-w ogóle nie znacie się na dziewczynach. No chyba, że Ty też wpadłeś jej w oko, to wtedy sprawa wygląda inaczej.

Gość bezradny/
Mysle ze bedzie mnie jeszcze pamietac bo ta imprezka byla wczoraj. Spoglądalem pare razy na nią i ona na mnie tez:D ale niestety nie mialem odwagi do niej zagadac:/ a siedzielismy przy tym samym stoliku. Kolega ja znal a nawet mi jej nie przedstawil, pytalem go dzisiaj czy zapyta sie jej o numer ale powiedzial ze niema z nia takiego kontaktu. Niemam pojecia co mam w tej sytuacji zrobic. Moze zaprosze ja dzisiaj do znajomych:D na nk.

Gość bezradny/
Dzieki Lokmistra za podpowiedz, czekam jeszcze na inne pomysly. Pomozcie!!

Gość bezradny/
Napisalem do niej cos takiego: Hejka:) pamietasz mnie?? Siedzialem z wami przy stoliku w hl. Szkoda ze sie nie poznalismy;D moze nadrobimy to?? A tak wogole to jak tam po imprezce?;) Moze byc tak??? Ciekawe czy cos odpisze, czy odrazu mnie oleje?? Zepsulem to czy dobrze napisalem??

Wszystko ladnie pieknie :D tylko nie ta ,,Hejka,, :-o

Gość bezradny/
A to spoko:). Teraz czekam na jej odpowiedz. Ciekawe czy odpisze

Gość bezradny/
Mam jeszcze jeden problem. Pisze wlasnie teraz z ta dziewczyna na nk:). I chcialbym jej numer gg i tel, ale niewiem kiedy zapytac i o co najpierw:/ Czy najpierw zapytac ja o numer gg czy o tel. Pisze z nia dopiero drugi dzien. Chcialbym ja jutro zapytac o numer tel jak sadzicie za szybko czy nie??? Poradzie cos bo nieweim co mam teraz zrobic ehhh...

Gość bezradny/
Podpowie mi ktos o co mam najpierw zapytac czy o numer tel czy gg??

Gość Zaruba
Najpierw spytaj o gg a potem jak juz bedziecie gadac na gg to porpsisz o numer tel :]

Gość Masakra, weszłam na ten temat
przypadkiem i dosłownie myślałam, że czytam o sobie. Byłam 5tego na imprezie ze znajomymi, dosiadł się do nas znajomy jednego z kolegów z którymi byłam, zerkaliśmy na siebie, nikt nas sobie nie przedstawił, niewiele gadaliśmy....z tą różnicą, że to ja się odezwałam do tego "mojego" pierwsza i...jesteśmy umówieni na kawę:) Powodzenia autorze:)

Gość on188888888888888
Wy to macie szczescie w zyciu :)

Szczęściu trzeba pomagać:)

Gość on188888888888888
Prawda, szkoda ze nie chodze na imprezy. :)

może należy zacząć?:P

Gość on188888888888888
Jezeli bedzie okazja, to tak. :)

Gość Donaldu Tusku
autorze HL w Dzierżoniowie? :D:D:D

Gość on188888888888888
Bo wszedlem w taki krag znajomych, ktorzy nie imprezuja, wiec musialbym sie tak jakby na nowo otworzyc na ludzi. :)

Ale ja też miałam długo taki okres że nigdzie nie chodziłam, a wychodzę, może nie na dyskoteki, bo średnio lubię, ale do baru, posiedzieć, pogadać no i traf chciał, że dosiadł się On...i cóż raz się żyje, zagadałam, już nie mogę się tej kawy doczekać:)

Gość on188888888888888
A jak zaczęłaś wychodzic i z kim?

Na początku tylko z najlepszą koleżanką, na krótko, na pół godzinki, na jedno piwo, w miejscu gdzie chodziłyśmy baaardzo rzadko okazał się być fajny klimat i tam poznałam ludzi, z którymi dziś wychodzę już częściej i na dłużej. A ponieważ Oni chodzą tam od lat mają mnóstwo znajomych, którzy czasem po długim niebycie wracają i tak też poznałam Jego:)

Gość on188888888888888
Widocznie nie jest mi to pisane. Zajme sie innymi rzeczami. :) Nie bede chodzil specjalnie do baru szukac dziewczyny, trzeba to tez lubic.

Z tym, ze ja nie chodziłam po to by kogoś poznać, akurat to był zwykły przypadek, tym bardziej, że ludzie z którymi teraz wychodzimy to koledzy i to wszystko, chodziłam tam by ruszyć tyłek i nie zanudzać się w domu. A, że tak się trafiło to na plus, a nic na siłę. Nigdy nie spodziewałabym się spotkać tam "miłość". Z resztą w tym przypadku też nie wiadomo jak będzie. Poza tym, póki co stałe związki na śmierć i życie mnie nie interesują. A, że jestem młoda i zdrowa to spodobał mi się młody i zdrowy facet, dziwne?

Gość on188888888888888
Mnie interesuje zwiazek na cale zycie. Dlatego ciezko znalezc jeszcze ta jedyna, nie ma co na sile. :) Przelotne flirty mnie nie interesuja, ani sex. :)

Z tym, że taka miłość właśnie może zacząć się od takiego niewinnego flirtu, chyba od czegoś trzeba zacząć prawda? A skąd będziesz wiedział, ze to ta jeśli nie zagadasz, nie poflirtujesz, nie poznasz? To przecież nie działa tak, ze spotykasz kobietę, i mówisz, "to ta" a na drugi dzień ślub i żyjecie długo i szczęśliwie...