Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość silvegirl

jak dlugo przyzwyczajaliscie sie do noszenia okularow

Polecane posty

Gość silvegirl

Witajcie Wczoraj odebralam okulary,i pierwsze co mialam problemy z orientacja tak troche "skolowana",czy to jest kwestia przyzwyczajenia?. Jak bylo u was?. pozdrawiam

Gość okularnick
Ja miałem problem z kupowaniem piwa. Zwykłe półlitrowe brałem za małe i kupowałem butelki 0,66 :D Przyzwyczaisz się po 2-3 dniach.

Pierwszego dnia noszenia okularów bolała mnie głowa i miałam mdłości, i w ogóle objawy takie jak przy "chorobie podróży'. Myślałam nawet, że źle dobrano mi szkła. Po dwóch dniach dolegliwości ustąpiły. teraz źle sie czuję, gdy zdarzy mi sie zapomnieć i wyjść z domu bez okularów. A, i wtedy jest mi zimno w oczy;)))

Gość silvegirl
oczy mnie nie bola,ani glowa,nudnosci tez brak.Wiec to raczej nie kwestia zle dobranych szkiel,na lewe oko +3,a na prawe +0,25. Wczoraj zaraz po wyjsciu od okulisty,poszlam ogladac pierscionki,i co chwila sciagalam okulary,sprzedawca na mnie poptarzyl wzrokiem mowiacym"jak widzisz lepiej bez okularow to po co je nosisz".:) Mam nadzieje ze za dwa,trzy dni bedzie juz lepiej:)

Gość ja tez szybko jakies 2 dni
ale rozmawiac z kims majac na nosie okulary nie potrafie, zawsze zdejmuje:O nie chodzi o wstyd, czy inne. z bliska tak glupio mi sie rozmawia z kims ajac cos na nosie, czuje jakis dyskomfort:D ogolnie nie nosze zbyt czesto, tylko do kompa.

jesli masz te nowoczesne szkla,panoramiczne (czy jakos tak) to organizm musi sie przyzwyczaic,ja mialam zawroty glowy i zle mi sie widzialo przez 1,5 tygodnia...